چک لیست سئو داخلی
چک لیست سئو داخلی
چک لیست سئو داخلی
سئو داخلی

برای کسب موفقیت در کسب و کار های اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ، باید دانش تخصصی خود در زمینه سئو را بالا ببرید. به کار بردن دانش های تخصصی به شکلی صحیح، کلید موفقیت کسب و کار اینترنتی شما خواهد بود. یکی از موارد و اصطلاحاتی که در این زمینه بسیار کاربردی است، سئو داخلی یا On Page SEO نام دارد.

همانطور که می دانید سئو سایت، شامل سه بخش سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال می شود. سئوی داخلی شامل تمام اقداماتی است که برای بهینه سازی سئو در سایت خود انجام می دهید که چک لیست مهمی نیز به همراه دارد.

در این مقاله قصد داریم به صورت تخصصی به موضوع سئو داخلی بپردازیم. اگر به این موضوع علاقه مندید ادامه این مقاله را از دست ندهید.

سئو داخلی چیست؟

سئوی داخلی بخشی از سئوی کلی سایت را شامل می شود که تمرکز آن روی بهنیه سازی عناصر داخلی وب سایت است. مواردی که در سئوی داخلی مورد توجه قرار می گیرد شامل سرعت صفحات سایت، چگالی کلمات کلیدی، لینک دهی داخلی و مواردی از این دسته است.

 

سئو داخلی

هدف از سئوی داخلی، بهینه سازی تمام قسمت های داخلی سایت است. مواردی که باعث می شود ترافیک سایت شما بالا با رود و رتبه شما در موتور های جستجو ارتقا پیدا کند. اجرای این موارد و نتیجه گرفتن از آن، شاید زمان زیادی از شما بگیرد و طولانی بنظر برسد اما هنگامی که ببینید تلاش های شما در این زمینه باعث ارتقای چشم گیر رتبه شما شده است، متوجه ارزش و اهمیت آن خواهید شد.

چک لیست سئو داخلی

عواملی وجود دارند که با بهینه سازی و رعایت آنها، می توانید سئو داخلی سایت خود را بهبود ببخشید. تمرکز روی این موارد باعث می شود رتبه سایت شما در نتایج جستجو بهبود یابد و بتوانید از این طریق، مخاطبان بیشتری را جذب سایت خود کنید.

در این بخش مواردی که می توانید روی آنها تمرکز کنید تا سئو داخلی سایت خود را بالا ببرید را بررسی می کنیم.

انتخاب URL مناسب

هنگام انتخاب URL یا آدرس صفحات داخلی سایت خود، به این نکته توجه داشته باشید که این آدرس، توضیح مختصری از محتوای صفحه به کاربر ارائه دهد. بنابراین برای آدرس صفحات سایت خود، عبارت هایی کوتاه و مناسب را انتخاب کنید و سعی کنید از عبارت های نامفهوم با عبارات و اعداد بی ربط خودداری کنید.

برای مثال تفاوت URL های یک صفحه را به دو شکل متفاوت مشاهده کنید. کدام یک مورد پسند شماست؟

 

سئو داخلی

قرار دادن کلمه کلیدی در عنوان ها

هنگام ایجاد یک صفحه و نوشتن عنوان آن، باید کلمه کلیدی خود را در آن قرار دهید. رعایت این نکته، تاثیر بالایی در رتبه بندی سایت شما خواهد داشت.

برای موثرتر کردن این تکنیک، بهتر است کلمه کلیدی خود را در ابتدای عنوان قرار دهید. این روش باعث می شود موتور های جستجو بیشتر متوجه سایت شما شوند. به طور کلی هرچه کلمه کلیدی به ابتدای عنوان نزدیک تر باشد، وزن آن در موتورهای جستجو بیشتر است.

بهترین روش این است که عنوان صفحه خود را بین 50 تا 60 کاراکتر انتخاب کنید و کلمه کلیدی مورد نظر را، در بخش ابتدایی آن قرار دهید.

استفاده از محتوای بصری

محتوای بصری، تاثیر بسیار زیادی در کاهش نرخ پرش سایت شما خواهد داشت. انواع محتوای بصری شامل تصاویر، ویدیو، اینفوگرافیک ها، اسلاید ها و اسکرین شات ها می باشد. با افزودن این موارد، علاوه بر اینکه تعامل خود با کاربر را افزایش می دهید، می توانید با انجام سئو تصاویر، کلمات کلیدی را در این محتوا قرار دهید که به شکل شگفت انگیزی، تاثیر مثبتی روی سئو داخلی شما خواهد گذاشت.

استفاده از کلمه کلیدی در ابتدای محتوا

تکنیک دیگری که تاثیر خوبی در سئوی داخلی سایت شما خواهد گذاشت، استفاده از کلمه کلیدی در ابتدای محتوا است. سعی کنید از کلمه کلیدی در 100 کاراکتر ابتدایی محتوای خود استفاده کنید.

لینک دهی داخلی

لینک دهی داخلی را به هیچ عنوان فراموش نکنید. برای هر محتوایی که تولید می کنید، لازم است حداقل دو یا سه لینک داخلی را به آن بیافزایید. این کار به خزنده های گوگل کمک می کند تا زودتر متوجه تمام بخش های سایت شما شوند، از طرفی نیز اگر محتوای جذابی تولید کرده باشید، می توانید مخاطب را در سایت خود نگه دارید و او را به صفحات دیگر هدایت کنید.

 

سئو داخلی

تعداد کاراکترهای محتوا

اندازه و طول محتوا، تاثیر زیادی در بهبود سئوی داخلی دارد. به همین دلیل تمام مقالات و محتواهای سایت خود را چک کنید و مطمئن شوید تعداد کاراکتر های آنها، بییش از 1000 کلمه می باشد. هر چه محتوای شما طولانی تر باشد، سئوی داخلی شما بهتر بهینه می شود طوری که اگر محتوایی با 3000 کاراکتر تولید کنید، عالی به نظر می رسد اما محتوایی با تعداد 900 کاراکتر و بیشتر نیز، می تواند مناسب باشد.

طول محتوای بیشتر به شما می کند از تعداد کلمات کلیدی بیشتری استفاده نمایید به گونه ای که بهترین چگالی کلمه کلیدی را به دست خواهید آورد. هم چنین می توانید از لینک های بیشتری استفاده کنید و رتبه بهتری در نتایج جستجو داشته باشید.

توضیحات متا

در انتخاب جملات برای توضیحات متا نیز باید دقت لازم را به خرج دهید. این توضیحات باید منحصر به فرد باشند و اندازه ای مناسب داشته باشند. بهترین تعداد کاراکتر برای توضیحات متا، 150 الی 155 کاراکتر است. هم چنین توضیحات متا سایت شما باید کلمه کلیدی را در خود جای داده باشد. استفاده از کلمه کلیدی در این بخش باعث پر رنگ شدن آن در نتایج جستجو خواهد شد که تاثیر زیادی در سئو داخلی شما دارد.

 

سئو داخلی

لینک دهی به شبکه های اجتماعی

استفاده از دکمه های شبکه های اجتماعی و لینک دهی به آنها، تاثیر مستقیمی روی الگوریتم های جستجو ندارد اما باعث جذب مخاطب زیادی خواهد شد. این کار با ترغیب افراد به مشاهده محتوای شما، می تواند ترافیک ورودی سایت شما را به شکل قابل توجهی افزایش دهد.

به روز رسانی محتوا

تولید محتوای مناسب و بهینه با قوانین سئو، انتهای راه نیست و باید این محتوا را مرتب به روز نگه دارید. این فرآیند مطابق با الگوریتم های گوگل خواهد بود و تاثیر مناسبی روی سئو داخلی سایت شما خواهد داشت. می توانید بروز رسانی محتوا های خود را هر 6 ماه یک بار انجام دهید تا مطابق با الگوریتم Freshness گوگل پیش بروید.

جمع بندی

سئوی داخلی، یکی از سه بخش اساسی سئو کلی سایت است. اگر قصد دارید زمان قابل توجهی را روی بهبود سئو سایت خود صرف کنید، باید تمام موارد سئو داخلی را رعایت نمایید. نکات زیادی برای بهبود سئو داخلی وجود دارند که در این مقاله به معرفی مهم ترین تکنیک های آن پرداختیم.

برای داشتن یک وب سایت متناسب با کسب و کار خود و پیاده سازی تکنیک های سئو روی آن می توانید با مشاهده بخش نمونه کارها، قالب مورد نظر خود را انتخاب کرده و با درخواست دموی رایگان، به مدت یک ماه از وب سایت خود استفاده کنید. در صورت رضایت از عملکرد نرم افزار و نحوه پشتیبانی نیز می توانید سایت خود را خریداری نمایید.

در صورتی که سوال، نظر یا پیشنهادی دارید، می توانید از بخش دیدگاه ها، با گروه طراحی سایت معین در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.