چک لیست سئو در سال 2021
چک لیست سئو در سال 2021
چک لیست سئو در سال 2021
چک لیست سئو

قطعاً می ‌دانید که رمز و راز موفق شدن در دنیای اینترنتی آشنا بودن با اصول و تکنیک‌های وب می باشد.

یکی از معروف ترین تکنیک های دنیای وب، سئو یا بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است که سبب رتبه گرفتن در صفحات گوگل می شود. از همین رو هر وب سایتی برای رتبه گرفتن در صفحات نتایج جستجو می بایست چک لیست سئو تهیه نماید و طبق آن بهینه سازی وب سایتش را انجام دهد.

در این مطلب می ‌خواهیم جامع ‌ترین چک لیست سئو را ارائه دهیم، پس توصیه می کنیم در ادامه با ما همراه باشید.

چک لیست سئو در سال ۲۰۲۱

اتفاقات اخیر (که از جمله آن‌ها وجود بیماری کرونا می باشد) سبب پر رنگ تر شدن مشاغل آنلاین شده است.

با توجه به این مسئله رقابت هم بسیار تنگاتنگ می ‌شود و برای رسیدن به صفحات جستجو تلاش بیشتری لازم است.

تهیه کردن چک لیست سئو در سال  ۲۰۲۱ یکی از مهم ترین کارهایی ست که وب مستران و صاحبان کسب و کار باید به آن بیندیشند.

در ادامه به چند مورد از جامع ‌ترین چک لیست سئو در سال ۲۰۲۱ اشاره می‌ کنیم که با رعایت آنها وب سایتتان از این رو به آن رو می شود.

 

 

چک لیست سئو

ساختن بک لینک های با کیفیت

یکی از مهم ترین فاکتورهای چک لیست سئو در سال ۲۰۲۱ ساختن بک لینک های با کیفیت است.

در واقع هنوز هم بک لینک یکی از عوامل مهم در رتبه دهی گوگل می باشد؛ فقط تنها موردی که باید به آن توجه داشته باشید جایگزین کردن کیفیت به جای کمیت است.

یعنی اگر حتی یک بک لینک مرتبط با موضوع کاری خود که اعتبار دامنه بالایی داشته باشد، دریافت کنید ارزشش بیشتر از ۱۰۰ بک لینک بی کیفیت است.

استفاده از متا تگ ها

سئو داخلی جزو حائز اهمیت ترین عوامل رتبه گرفتن وب سایت ها می باشد. در همین راستا متا تگ ها مهم ترین فاکتورهای سئو داخلی شناخته می شوند.

همان طور که می ‌دانید دیسکریپشن و تایتل به عنوان متا تگ به شمار می ‌روند. پس باید برای محتواهای خود یک تایتل بسیار جذاب بنویسید تا کاربر را ترغیب به کلیک نمایید.

متا دیسکریپشن یکی دیگر از اجزای سئو داخلی است که کاربرها همیشه به آن توجه می کنند.

پس باید این قسمت را به کمک کلمات کلیدی کامل نمایید و خلاصه‌ای از محتوای خود را در آن جای دهید.

 

چک لیست سئو

 

لینک سازی داخلی

با توجه به این که لینک سازی داخلی اهمیت زیادی در رتبه بندی دارد پس عجیب نیست که در چک لیست ۲۰۲۱ وجود داشته باشد.

برای مثال می توانید در صفحات مهم سایت که حاوی کلمات کلیدی هدف دار هستند، لینک سازی داخلی انجام دهید.

ناگفته نماند برای اینکه خیالتان راحت شود باید حتماً لینک‌های شکسته و یا صفحات ۴۰۴ را شناسایی کنید و از روش ریدایرکت کردن، برای این مشکل، کمک بگیرید.

 

ساختار URL

اگر می خواهید برند خود را معروف کنید و نام برند شما در ذهن مخاطبانتان هک شود، باید از ساختار URl مناسب استفاده نمایید.

برای مثال باید به دایرکتوری کشور خود توجه داشته باشید. مانند کشور ایران که دامنه رسمی آن ir. می باشد.

البته در این قسمت حوزه فعالیت وب سایت شما هم بسیار مهم است؛ چون اکثر دامنه‌های فروشگاهی به صورت com. می باشد و برخی از سایت‌های آموزشی از دامنه edu استفاده می نمایند.

بنا به این گفته‌ها به راحتی می توان متوجه شد که ساختار url هم نقش بسیار مهمی در چک لیست سئو ایفا می کند.

نکته آخر این که url شما باید کوتاه بوده و نام برند اختصاصی‌تان در آن وجود داشته باشد تا بتوان به عنوان یک دامنه خوب، به آن امتیاز داد.

کلمات کلیدی متناسب با موقعیت جغرافیایی

یکی از روش‌های دیده شدن به وسیله موتورهای جستجو، استفاده از کلمات کلیدی متناسب با جستجوی‌های محلی می ‌باشد.

برای مثال شما در کشور دبی زندگی می کنید و می خواهید به فروش اینترنتی قهوه مشغول شوید.

حالا باید کلمات کلیدی مرتبط با قهوه که توسط افراد آن جامعه سرچ می شود را پیدا کنید تا بتوانید رتبه خوبی در صفحات جستجو کسب کنید.

برای یافتن این کلمات کلیدی می توانید از ابزار گوگل ترند استفاده نمایید. این ابزار کاملاً رایگان می باشد و میزان جستجوی هر کلمه یا عبارت را در کشورهای مختلف جهان نشان می‌ دهد.

استفاده از نقشه سایت

یکی دیگر از مواردی که در چک لیست ۲۰۲۱ قرار می‌ گیرد، طراحی نقشه سایت است. در واقع شما می ‌توانید ‏url صفحات مهم وب سایت خود را در نقشه سایت قرار دهید.

با این کار به گوگل نشان می ‌دهید که کدام صفحات وب سایت شما با ارزش تر هستند تا آنها را سریع تر ایندکس نماید.

استفاده از داده ‌های ساختار یافته

شاید با خودتان بگویید داده های ساختار یافته هیچ تاثیری در رتبه بندی موتورهای جستجو ندارد؛

اما بهتر است بدانید شاید داده های ساختار یافته به طور مستقیم بر روی رتبه بندی تاثیرگذار نباشد، ولی برای درک بهتر موتورهای جستجو از محتوای شما، بسیار مفید است.

با استفاده از داده های ساختار یافته می ‌توانید اطلاعات خوبی مثل مشخصات محصولات، لوکیشن شرکتتان و… را در نتایج گوگل به نمایش بگذارید.

امروزه برای استفاده از داده های ساختار یافته دیگر به زمان نیاز ندارید و به راحتی می توانید از پلاگین های موجود در فضای وب استفاده کنید.

AMP

با استفاده از طراحی ‏AMP  سرعت سایت را بالا می برید و حتماً به خوبی می دانید که یکی از ملاک های رتبه بندی گوگل سرعت لود صفحات وب سایت می باشد.

اگر از سیستم مدیریت محتوا وردپرس استفاده می کنید، نصب AMP اصلاً کار سختی نیست؛ فقط کافیست افزونه AMP را دانلود نموده و صفحاتی که می خواهید نسخه AMP داشته باشند را انتخاب نمایید.

ثبت سایت در google search console

اگر تا به حال این مسئله را جدی نمی گرفتید، کاملاً در اشتباه بودید؛ چراکه گوگل سرچ کنسول یک ابزار بسیار مهم برای پیدا کردن خطاها، یافتن کلمات کلیدی مهم، ساخت نقشه سایت و بررسی عملکرد سایت می باشد.

در واقع بدون گوگل سرچ کنسول چک لیست سئو شما کامل نیست. برای کار با گوگل سرچ کنسول فقط باید وارد وب سایت رسمی گوگل سرچ کنسول شوید و با اکانت جیمیل وبسایت خود، لاگین نمایید.

 

چک لیست سئو

 

جمع‌بندی

ما در این مقاله سعی کردیم، جامع ترین چک لیست سئو در سال 2021 را ارائه دهیم.

امیدواریم این چک لیست بتواند کمک خوبی در جهت رتبه گرفتن وب سایت شما باشد. اگر شما گزینه دیگری از این چک لیست را مدنظر دارید و با کمک گرفتن از آن، رتبه بهتری در صفحات جستجو گرفته‌اید، آن را در قسمت دیدگاه ها با ما هم به اشتراک بگذارید.

هم چنین اگر قصد استفاده از یک سایت و پیاده سازی اصول سئو در آن را دارید، می توانید با مشاهده بخش نمونه کارها، از میان تعدادی زیادی سایت از پیش ساخته شده قالب مورد نظر خود را انتخاب نمایید و با درخواست دموی رایگان، به مدت یک ماه از سایت خود استفاده کنید. در صورت رضایت از پشتیبانی و عملکرد سایت، می توانید اقدام به خرید سایت خود کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.