آموزش طراحی سایت با وردپرس
آموزش طراحی سایت با وردپرس
آموزش طراحی سایت با وردپرس
آموزش طراحی سایت با وردپرس

آموزش طراحی سایت با وردپرس: اگر قصد دارید به عنوان یک طراح سایت، وب سایت های مختلفی را برای انواع کسب و کار ها طراحی کنید و فعالیت های خود را در این زمینه افزایش دهید، باید با اصول طراحی سایت و هم چنین روش های مختلف آن آشنایی کاملی داشته باشید.

در این مقاله قصد داریم آموزش طراحی سایت با وردپرس را بررسی نماییم. رعایت نکات و مواردی که در این مقاله آموزشی به آنها خواهیم پرداخت باعث می شود سایتی کاملا مناسب و حرفه ای را طراحی کرده به طوری که کاربران زیادی بتوانند تا مدت ها از آن استفاده نمایند. تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آموزش طراحی سایت با وردپرس

همانطور که می دانید یکی از محبوب ترین و پرکاربرد ترین سیستم های مدیریت محتوا، وردپرس نام دارد. توسط این سیستم مدیریت محتوا که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می گیرد، می توان انواع وب سایت های مختلف مانند فروشگاهی، شرکتی، وبلاگی، خدماتی و … را به شکلی حرفه ای طراحی کرد. وب سایت های بزرگی مانند سونی، تایم و NBC بر پایه این سیستم مدیریت محتوا ساخته شده اند.

 

آموزش طراحی سایت با وردپرس

اما اگر قصد داشته باشیم که سایت خود را بر پایه وردپرس طراحی کنیم باید از کجا شروع کنیم؟ در این بخش به آموزش طراحی سایت با وردپرس می پردازیم.

انتخاب دامنه مناسب

اولین مرحله ای که در آموزش طراحی سایت با وردپرس به آن اشاره می کنیم، انتخاب و خرید دامنه مناسب است. تفاوتی ندارد که می خواهید سایت خود را بوسیله وردپرس، سایت ساز ها یا بصورت کاملا تخصصی طراحی نمایید. قبل از هر اقدامی باید دامنه مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

خرید دامنه نیاز به صرف زمان و دقت کافی دارد و در مهم ترین بخش های آموزش طراحی سایت با وردپرس قرار می گیرد بنابراین قبل از انتخاب و خرید دامنه، مقاله انتخاب دامنه مناسب برای سایت را مطالعه نمایید.

خرید هاست

پس از خرید دامنه، نوبت به انتخاب و خرید هاست مناسب است. هاست خود را باید بر اساس ویژگی های مختلف سایت خریداری نمایید. به عنوان مثال اگر محتوای ویدیویی و تصویری زیادی را در سایت آپلود می کنید، نیاز دارید تا هاست شما حجم بیشتری داشته باشد. هم چنین در صورتی که مخاطبان زیادی از سایت شما بازدید می کنند باید هاستی سریع تر را انتخاب نمایید.

خرید هاست نیز همانند خرید دامنه، نیازمند تحقیقات و اطلاعات مناسبی است که می توانید برای راهنمایی بیشتر، مقاله راهنمای کامل خرید هاست را مطالعه نمایید.

انتخاب و نصب قالب

قسمت مهمی که در آموزش طراحی سایت با وردپرس می خواهیم به آن بپردازیم، انتخاب قالب سایت است. قالب های متنوعی با امکانات گوناگون برای وردپرس طراحی شده اند که می توانید مناسب ترین آنها را انتخاب و خریداری نمایید و سایت خود را بر اساس آن طراحی کنید.

هنگام انتخاب قالب باید موارد مهمی را لحاظ کنید. این که قالبی متناسب با کسب و کار خود را انتخاب نمایید و به تمام ویژگی های آن دقت کرده باشید.

پس از خرید قالب، باید آن را روی سایت خود نصب نمایید. به دلیل پیچیده بودن این بخش توصیه می کنیم از دوره های آموزشی مختلف که در سطح اینترنت وجود دارند استفاده نمایید.

نصب افزونه های ضروری

پس از انجام مراحل نصب قالب، سایت شما آماده استفاده است. برای افزودن امکانات مختلف به سایت، باید وارد پیشخوان سایت وردپرسی خود شوید و در بخش افزونه ها، افزونه های مدنظر خود را نصب نمایید.

قالب های مختلف، افزونه های کاربردی و متنوعی را در سایت شما نصب و فعالسازی می کنند با این وجود در صورت نیاز، می توانید افزونه های مختلفی مانند افزونه های سئو، حذف کش و افزایش سرعت سایت، افزونه های امنیتی و … را نصب و فعالسازی نمایید.

هنگام نصب و فعالسازی افزونه ها، باید دقت داشته باشید که این افزونه ها با یکدیگر تداخل نداشته باشند زیرا ممکن است سایت شما با مشکلات مختلفی مواجه شود.

شخصی سازی بخش های مختلف سایت

آخرین مرحله ای که در آموزش طراحی سایت با وردپرس به آن خواهیم پرداخت، شخصی سازی و ویرایش بخش های مختلف سایت است. سایت شما هیچ شباهتی به وب سایت مدنظر شما ندارد و بخش های مختلف آن به کسب و کار شما اشاره زیادی ندارند. باید تمام این بخش ها را متناسب با اطلاعات کسب و کار خود ویرایش نمایید.

برای شروع می توانید محصولات خود را تعریف نمایید و دسته بندی های آنها را مشخص کنید. سپس بخش های هدر و فوتر سایت، بخش های تماس با ما، درباره ما، صفحه اصلی و … را متناسب با ویژگی ها و اطلاعات کسب و کار خود ویرایش کنید.

 

آموزش طراحی سایت با وردپرس

تکنیک های مهم هنگام طراحی سایت با وردپرس

در این بخش از آموزش طراحی سایت با وردپرس، قصد داریم نکاتی را بیان کنیم که باعث افزایش کارایی وب سایت شما خواهد شد. این تکنیک ها باعث می شوند که مخاطبان بیشتری جذب سایت شما شوند و ترافیک سایت شما بالا رود.

استفاده از فونت های به روز

هنگام انتخاب قالب، به فونت های استفاده شده در آن دقت زیادی داشته باشید. سایت شما باید با استفاده از فونت های به روز فارسی طراحی شود و فونت های استفاده شده در آن باید رنگ بندی و سایزی متناسب با نوع کسب و کار شما را داشته باشند.

تصاویر با کیفیت

سعی کنید تصاویری با کیفیت و حجم پایین را در سایت خود آپلود نمایید. هم چنین استفاده از تصاویر منحصر به فردی که مختص کسب و کار خودتان است، می تواند سایت شما را جذاب تر نماید.

موبایل فرندلی بودن

هنگام خرید قالب، حتما به قابلیت ریسپانسیوی و موبایل فرندلی بودن آن دقت کافی را داشته باشید. به این شکل کاربران شما با انواع دستگاه ها می توانند از سایتتان بازدید نمایند.

 

آموزش طراحی سایت با وردپرس

جمع بندی

وردپرس یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتواست که طرفداران زیادی دارد. در این مقاله به شکلی خلاصه، به آموزش طراحی سایت با وردپرس پرداختیم. روند طراحی سایت نیازمند دانش کافی در این زمینه است و این مقاله به تنهایی نمی تواند شما را به یک طراح سایت تبدیل کند؛ به همین دلیل پیشنهاد می کنیم از دوره های مختلف طراحی سایت که در اینترنت وجود دارند استفاده نمایید.

هم چنین در صورتی که قصد خرید سایتی طراحی شده بر پایه وردپرس دارید، می توانید نمونه کارهای ما را مشاهده کنید و قالبی متناسب با شغل و سلیقه خود را انتخاب نموده، سپس فرم درخواست دموی رایگان را تکمیل نمایید و به مدت یک ماه کاملا رایگان سایت خود را تست کنید و در صورت رضایت از عملکرد و نحوه خدمات پشتیبانی و آموزش ما نسبت به خرید سایت اقدام نمایید و از یک سال پشتیبانی و آموزش رایگان به همراه هاست و دامنه رایگان بهره مند شوید.

اگر نیاز به راهنمایی بیشتری در این زمنیه دارید، می توانید با همکاران پشتیبانی طراحی سایت معین در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.