نحوه طراحی سایت بازرگانی
نحوه طراحی سایت بازرگانی
نحوه طراحی سایت بازرگانی
طراحی سایت بازرگانی

شرکت های مختلفی در زمینه های تجاری و بازرگانی مشغول به کارند که اکثر آنها از یک وب سایت حرفه ای برای ارائه خدمات خود استفاده می کنند. این شرکت ها از وب سایت به عنوان کاتالوگی برای آشنایی بیشتر با خدمات و بخش های مختلف شرکت و هم چنین معرفی و ارائه تمامی خدمات استفاده می کنند. طراحی سایت بازرگانی به دلیل مزایای فوق العاده برای این شرکت ها، رونق بالایی گرفته است و اکثر شرکت های تجاری و بازرگانی نیز به دنبال طراحی و یا خرید وب سایتی مناسب برای خود هستند.

در صورتی که شما نیز به تازگی شرکت بازرگانی خود را راه اندازی کرده اید و یا قصد طراحی و خرید وب سایتی مناسب برای کسب و کار خود دارید، تا انتها با ما همراه باشید. در این مقاله به بررسی نکاتی مهم پیرامون طراحی سایت بازرگانی می پردازیم. توجه به این نکات باعث خواهد شد که وب سایتی با کیفیت را طراحی کرده و استفاده های مختلفی از آن داشته باشید.

طراحی سایت بازرگانی چه اهمیتی دارد؟

سایت های بازرگانی در دسته وب سایت های شرکتی قرار می گیرند؛ بنابراین در طراحی آنها باید تمامی نکاتی که مربوط به طراحی سایت شرکتی می باشند را رعایت نمایید. بوسیله این نوع وب سایت ها می توان به معرفی کامل شرکت بازرگانی و خدمات ارائه داده شده پرداخت. در طراحی سایت بازرگانی، قسمتی برای معرفی شرکت در نظر گرفته می شود که در آن به معرفی سوابق، تاریخچه، پرسنل و … پرداخته می شود. کاربران وب سایت با مشاهده این بخش می توانند از فعالیت های انجام شده توسط شرکت بازرگانی شما مطلع شده و ارتباط بهتری با شما برقرار نمایند.

هم چنین با استفاده از سایت بازرگانی و تجاری، می توان به شکلی حرفه ای فعالیت های بازاریابی را انجام داد. همانطور که می دانید بازاریابی صحیح، نقش مهمی در سودآوری شرکت های بازرگانی دارد و با توجه به رقابت بالای شرکت های فعال در این زمینه، نحوه بازاریابی ها نیز باید خلاقانه تر و موثر تر انجام شود. طراحی سایت بازرگانی می تواند شما را در این مسیر کمک زیادی کند.

نحوه طراحی سایت بازرگانی

تنها در صورتی می توانید از مزایا و امکانات مختلف یک وب سایت بازرگانی بهره مند شوید که در طراحی آن، نکات به خصوصی را رعایت نمایید. در این بخش قصد داریم به معرفی این نکات بپردازیم و نحوه طراحی سایت بازرگانی را بررسی کنیم.

انتخاب نام دامنه مناسب

اولین قدم در طراحی سایت بازرگانی، انتخاب نام دامنه برای وب سایت است. شرکت های تجاری و بازرگانی معمولا از نام ثبت شده شرکت برای انتخاب نام دامنه استفاده می کنند. به این شکل به خاطر سپردن دامنه توسط کاربران راحت تر می شود و هم چنین دامنه ای مرتبط و منحصر به فرد نیز برای وب سایت انتخاب خواهد شد. با این وجود باید توجه داشته باشید که از انتخاب نام های طولانی و با تایپ سخت نیز استفاده نکنید تا کاربر بتواند به سادگی آدرس وب سایت شما را در مرورگر خود وارد نماید.

پسوند دامنه نیز قسمت دیگری از انتخاب دامنه می باشد که باید انتخاب و خریداری نمایید. پسوند های مختلفی برای استفاده باطراحی سایت بازرگانی قیمت های متنوع وجود دارند که شما می توانید از com, ir, co, company و … استفاده نمایید.

تعیین روش طراحی سایت

پس از انتخاب نام دامنه و هاست مورد نظر خود، باید تعیین نمایید که قصد دارید طراحی سایت بازرگانی خود را بر چه اساسی انجام دهید. استفاده از وب سایت های آماده، طراحی سایت برپایه سیستم های مدیریت محتوا، طراحی سایت با استفاده از زبان های برنامه نویسی و … انواع روش هایی هستند که می توانید از آنها استفاده نمایید.

پیشنهاد ما به شما استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس است. با استفاده وردپرس می توانید وب سایتی کاملا حرفه ای و همه جانبه، با امکانات مختلفی را در مدت زمان کوتاهی طراحی کنید و به راحتی بخش های مختلف سایت خود را کنترل نمایید.

توجه به ظاهر وب سایت

از جمله بخش هایی که در طراحی سایت بازرگانی باید مورد توجه زیادی قرار بگیرد، ظاهر وب سایت می باشد. ظاهر وب سایت اولین موردی است که کاربر به آن توجه می کند و می تواند به راحتی باعث جذب کاربر و تاثیر گذاری مثبت روی آن شود؛ بنابراین به طراحی ظاهر سایت بازرگانی خود توجه زیادی داشته باشید.

انتخاب رنگ ها و فونت های رسمی، نمایش لوگو در قسمت هدر، استفاده از بنر های حرفه ای و … روش هایی هستند که می توانند ظاهر وب سایت شما را مناسب جلوه دهند. هم چنین هنگام انتخاب قالب سعی کنید از قالب های شرکتی مناسب با کسب و کار خود استفاده نمایید تا از امکانات مختلفی که در زمینه کاری مرتبط با شما ارائه می دهد استفاده نمایید.

طراحی سایت بازرگانی

قابلیت چند زبانه بودن

ویژگی مهم دیگری که در سایت بازرگانی شما باید وجود داشته باشد، امکان چند زبانه بودن سایت است. به دلیل امکان برقراری ارتباطات بین المللی، سایت شما باید از چند زبان مختلف پشتیبانی نماید که به وسیله افزونه های گوناگون، می توانید این قابلیت را در سایت خود معرفی نمایید.

سایر نکات مهم در طراحی سایت بازرگانی

  • بخش نظرسنجی
  • دسته بندی محصولات و خدمات
  • بخش اعطای نمایندگی
  • بخش اخبار و مقالات
  • ریسپانسیوی بالا
  • صفحه تماس با ما و درباره ما
  • بهینه سازی و سئو سایت

طراحی سایت بازرگانی

جمع بندی

طراحی سایت بازرگانی با توجه به مزایای مختلفی که برای شرکت های تجاری و بازرگانی دارد، مورد استقبال زیادی قرار گرفته است. بهره مندی از این مزایا به نحوه طراحی و رعایت نکات مهمی که اهمیت بالایی دارد بستگی خواهد داشت که در این مقاله به بررسی آنها پرداختیم.

در صورتی که قصد دارید طراحی سایت بازرگانی خود را به شرکتی معتبر و حرفه ای واگذار کرده و سایتی وردپرسی را خریداری نمایید، می توانید نمونه کارهای ما را مشاهده کنید و قالبی شرکتی متناسب با شغل و سلیقه خود را انتخاب نموده، سپس فرم درخواست دموی رایگان را تکمیل نمایید و به مدت یک ماه کاملا رایگان سایت بازگانی خود را تست کنید و در صورت رضایت از عملکرد و نحوه خدمات پشتیبانی و آموزش ما نسبت به خرید سایت بازرگانی و تجاری خود اقدام نمایید و از یک سال پشتیبانی و آموزش رایگان به همراه هاست و دامنه رایگان بهره مند شوید.

اگر نیاز به راهنمایی بیشتری در این زمنیه دارید، می توانید با همکاران پشتیبانی طراحی سایت معین در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.