آیا با الگوریتم freshness گوگل آشنایی دارید و می دانید کار این الگوریتم چیست؟
آیا با الگوریتم freshness گوگل آشنایی دارید و می دانید کار این الگوریتم چیست؟
آیا با الگوریتم freshness گوگل آشنایی دارید و می دانید کار این الگوریتم چیست؟
الگوریتم freshness

آیا با الگوریتم freshness گوگل آشنایی دارید و می دانید کار این الگوریتم چیست؟

الگوریتم freshness همان طور که می دانید این الگوریتم به تازگی مشهور شده و سال ۲۰۱۱ در اطلاعیه‌های وبلاگ گوگل به رسمیت شناخته شد. در واقع باید بدانید که freshness نسخه آپدیت شده الگوریتم کافئین است که اهمیت ویژه‌ای به انتشار محتوای تازه و آپدیت کردن محتواهای قدیمی دارد. در این مقاله می خواهیم به شما آموزش بدهیم که چگونه می توانیم سایت مان را با این الگوریتم هماهنگ کنیم تا در رقابت‌ها پیروز میدان باشیم.

الگوریتم freshness چه هدفی را دنبال می کند؟

این الگوریتم علاقه فراوانی به محتواهای به روز دارد و رتبه بهتری به آنها می ‌دهد. اما سوال اینجاست که چه موضوعاتی نیاز به بروز شدن دارند؟ مسلماً هر محتوایی نیاز به به روز شدن ندارد. برای مثال یک سایت آشپزی نمی ‌تواند به طور ماهانه طرز تهیه قورمه سبزی را در وب سایت خود به روز کند؛ چراکه قورمه سبزی یک اصول مشخص دارد. در نتیجه این محتوا نیازی به آپدیت شدن ندارد.

اما محتواهایی مانند نتایج انتخابات یا آخرین خبرهای مربوط به کرونا، نیاز به به روز رسانی دارند. پس می توان گفت این گونه محتواها همواره باید به روز رسانی شوند و شاید این به‌روزرسانی باید به صورت روزانه باشد. در ادامه این بحث می ‌توان به این نتیجه رسید که تنها محتواهایی در زمینه خاص مانند رویدادها، سیاست‌ها، افراد مشهور، مطالب علمی و اخبارها نیاز به بروزرسانی دارند و هدف اصلی الگوریتم freshness گوگل، بررسی این وب سایت‌ها است.

 

الگوریتم freshness

الگوریتم freshness چه تاثیری در سئو دارد؟

جالب است بدانید وقتی گوگل برای اولین بار از freshness رونمایی کرد، ۳۵ درصد از نتایج دگرگون شدند و در این میان تنها سایت‌هایی که مطالب به روز منتشر می ‌کردند، رتبه‌های خوبی گرفتند. پس با در نظر گرفتن الگوریتم freshness ابتدا باید بسته به نیاز حوزه فعالیت خود، تنها محتواهایی را که نیاز به روز شدن دارند، آپدیت کنید. شاید با خودتان بگویید گوگل چگونه تشخیص می دهد که وب سایت ما باید محتوای به روز تولید کند؟

تصور کنید سایت شما یک سایت خبری در مورد زندگی بازیگران است، حالا اگر همه رقبای شما درباره اتفاقی تازه در مورد زندگی یکی از بازیگران محتوا منتشر کنند، گوگل سریع متوجه می شود که این موضوع جدید است و میزان سرچ در مورد این کلمه کلیدی بالاست. پس به وب سایت‌هایی رتبه می ‌دهد که در مورد این کلمه کلیدی محتوا تولید کردند و یا محتواهای قدیمی خود را در مورد آن بازیگر به روز نموده‌اند. با توجه به این توضیحات می ‌توان گفت الگوریتم freshness وظیفه دارد میزان تازگی و طراوت نسبی در مورد یک صفحه خاص با توجه به حجم محتوای جدید درباره آن موضوع را اندازه‌گیری کند.

الگوریتم freshness روی چه وب سایت‌هایی تاثیر می ‌گذارد؟

معمولاً وب سایت‌هایی که موضوعات داغی را ارائه می ‌دهند مانند سایت‌هایی که در مورد موضوعاتی مانند اخبار، ورزش، بورس و… صحبت می کنند باید همواره محتواهای خود را به روز رسانی کنند. شرکت گوگل با توجه به اطلاعیه‌ای که ارائه داده، لیست وب سایت‌هایی که الگوریتم freshness روی آنها تاثیرگذار می باشد را این گونه اعلام نموده است:

  • وب سایت هایی که به رویدادهای اخیر یا موضوعات داغ می پردازند

این رویدادها در واقع همان اتفاقاتی هستند که در دنیای وب طرفداران بسیاری دارند و مخاطبان زیادی اخبارهای جدید در مورد آن موضوع را دنبال می کنند. توجه داشته باشید که این اخبار ممکن است به صورت لحظه‌ای در حال تغییر باشد. پس وب‌سایت‌هایی که این گونه اخبارها را منتشر می‌ کنند باید حتما به صورت روزانه و یا حتی هر چند ساعت یکبار، جدیدترین اخبار را منتشر نمایند.

  • وب سایت هایی که رویدادهای تکرار شونده را آپلود می کنند

رویدادها و اتفاقاتی که در فواصل زمانی به طور منظم در حال تکرار هستند، می بایست طبق تاریخ مشخص شده به روز شوند. برای مثال اتفاقاتی مانند کنفرانس‌های سالانه، انتخابات و…

  • وب سایت هایی که موضوعات پرتکرار در جستجو را آپلود می کنند

توجه داشته باشید که برخی کلمات کلیدی با اینکه محبوب نیستند؛ اما مرتب توسط افراد و کاربرانی در وب جستجو می شوند. برای مثال مدل‌های مختلف گوشی آیفون یا اطلاعات مربوط به خودروها.

 

الگوریتم freshness

 

چگونه وب سایت خود را با الگوریتم freshness هماهنگ کنیم؟

پست های وبلاگ خود را به روز رسانی کنید

همان طور که می دانید پست‌های وبلاگ یکی از بهترین رابط‌ها برای رساندن کاربر به وب سایت شما می باشد. پس به روز رسانی محتواهای اخیر وبلاگ شما، مهم به نظر می رسد. در حقیقت شما باید پست‌های وبلاگتان را با توجه به نیاز کاربر در هر مقطع زمانی به روز رسانی کنید. با توجه به ترافیک وب سایتتان، می‌توانید آگاه شوید که آیا این محتوا برای وب سایت شما مفید است یا نه!

برای مثال اگر یکی از محتواهای وبلاگ شما، به تازگی دچار افت ترافیک شده است، مسلماً باید به فکر به روز رسانی آن محتوا و پیدا کردن کلمات کلیدی جدیدتر برای آن باشید تا این بار پست وبلاگتان مطابق نظر الگوریتم freshness باشد.

برای خود تقویم محتوایی بسازید

ساختن تقویم محتوایی به حرفه‌ای بودن شما در کار کمک می کند و کار را برایتان ساده تر می کند. پس با ساختن تقویم محتوایی کارتان را حرفه‌ای پیش ببرید و با این کار به کاربران نشان دهید که به فکر به روز کردن محتوا و اضافه کردن محتوای جدید به وب سایت هستید. بگذارید با یک مثال ساده این موضوع را شفاف سازی کنیم.

شاید برای شما هم این اتفاق رخ داده باشد که یک کلمه کلیدی را سرچ می کنید، برای مثال فیلم ترانسیلوانیا ۴. شاید تاریخ اکران این فیلم هنوز مشخص نبوده و یا نسخه آن در دسترس نیست؛ اما به محض سرچ کردن این کلمه، وب سایت‌هایی نمایش داده می شوند که ادعا می کنند لینک دانلود این فیلم را بر روی وب سایت خود آپلود کرده‌اند؛ اما به محض اینکه وارد وبسایت آن ها می شوید می بینید که تنها یک تیزر و توضیحاتی در مورد این فیلم را قرار داده اند و در ادامه اشاره کردند که تاریخ اکران این فیلم چه زمانی ست و لینک دانلود آن را در چه تاریخی ارائه می دهند!

ماجرا چیست! در واقع این وب سایت‌ها با این کار به مخاطبان خود اعلام می کنند ما در این تاریخ مشخص نیاز شما را برطرف می ‌کنیم و به همین دلیل هم مورد استقبال الگوریتم freshness  قرار می ‌گیرند.

بررسی محتواهای منتشر شده

سعی کنید محتواها و صفحاتی که ترافیک بالایی را برای شما به ارمغان آورده‌اند شناسایی نموده و به صورت سالانه یا ماهانه دوباره آنها را بررسی کنید و در صورت نیاز تغییرات لازم را روی آنها اعمال نمایید. برای مثال شاید شما سال پیش در مورد سئو داخلی، محتوایی منتشر کرده باشید. مسلما امسال تکنیک‌های جدیدی به سئو داخلی افزوده شده و شما برای جلب رضایت کاربر باید این محتوا را بروزرسانی کنید.

افزودن محتوای همیشه سبز

شاید تا به حال در مورد محتواهای همیشه سبز چیزی شنیده باشید. به طور معمول به محتواهایی، محتوای همیشه سبز می گویند که تاریخ انقضای مشخصی ندارد. مثلا طرز تهیه کیک سیب. این محتوا یک دستورالعمل مشخص شده دارد و کاربران این کلمه کلیدی را همواره سرچ می کنند. پس می توان نتیجه گرفت این محتوا هیچ وقت قدیمی نمی شود؛ در نتیجه یک محتوای همیشه سبز است.

به اشتراک گذاری محتوا

اگر کمی با دنیا سئو آشنایی داشته باشید به خوبی می ‌دانید که سوشال سیگنال‌ها، نقش مهمی را در این زمینه ایفا می کنند. پس سعی کنید محتواهایی که ترافیک بالایی دارند را در رسانه‌های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید.

 

الگوریتم freshness

 

جمع بندی

در کل باید گفت گوگل تمام تلاش خود را می ‌کند تا بتواند محتواهایی که لیاقت رتبه گرفتن را دارند، در صفحات جستجو نمایش دهد. الگوریتم freshness  گوگل هم جزء کوچکی از این سیستم بزرگ است که سعی می کند وظیفه خود را به درستی انجام دهد. پیشنهاد می ‌کنیم اگر شما هم یک وب سایت علمی یا خبری در زمینه بورس دارید، محتواهای خود را به روز نگه دارید تا الگوریتم freshness به شما رتبه خوبی بدهد.

طراحی یک وب سایت بهینه شده برای سئو می تواند کسب و کار شما را ارتقای زیادی ببخشد. ایجاد یک سایت و رعایت الگوریتم های گوگل در آن از عوامل موفقیت هر کسب و کاری است.
اگر قصد خرید سایتی با این توانایی ها را دارید، می توانید با مشاهده بخش نمونه کارها، قالب مورد نظر خود را انتخاب کنید و با درخواست دموی رایگان وب سایت، به مدت یک ماه وب سایت خود را مورد ارزیابی قرار دهید. در صورت رضایت از عملکرد وب سایت و نحوه پشتیبانی نیز می توانید سایت مورد نظر خود را خریداری نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.