راهنمای کامل ریپورتاژ نویسی
راهنمای کامل ریپورتاژ نویسی
راهنمای کامل ریپورتاژ نویسی
راهنمای کامل ریپورتاژ نویسی

تقویت برند و رونق کسب و کار، بسته به نوع تبلیغات و میزان بازخورد آن دارد. گاهی کیفیت بالای محصولات و خدمات نوعی تبلیغ محسوب می شود و گاهی نیز، تبلیغات به معنای نصب بنر یا تبلیغات محیطی است. در این بین یکی از بهترین راه های تبلیغات، ریپورتاژ آگهی و ریپورتاژ نویسی است.

این نوع تبلیغات به منظور تقویت سئو سایت مورد استفاده قرار می گیرد به همین دلیل، اغلب وب سایت های خبری یا وب سایت هایی با ترافیک بالا، با دریافت مبلغی، خدمات ریپورتاژ آگهی ارائه می دهند.

در این مقاله در مورد ریپورتاژ نویسی و تکنیک های استفاده از آن صحبت خواهیم کرد. تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

ریپورتاژ نویسی چیست؟

ریپورتاژ به نوعی خبر یا مقاله گفته می شود که می توانید با پرداخت مبلغی که بسته به اندازه محتوا و تعداد لینک های داخلی دارد، آن را در وب سایت های پربازدید منتشر کنید. هدف از ریپورتاژ نویسی، هدایت ترافیک وب سایت های پربازدید به وب سایت مدنظر است. در ریپورتاژ، کلمه های کلیدی مورد نظر به سایت اصلی لینک داده می شود.

این لینک دهی و تبلیغ کسب و کار، باعث می شود در صورت تولید محتوای قوی، رتبه سایت شما بصورت چشم گیری بهبود یابد. اغلب ریپورتاژهایی که در سایت های پربازدید منتشر می شوند، بصورت دائمی در همان سایت باقی می مانند و به نوعی، صفحه ای از این وب سایت پربازدید، تا انتها مختص به تبلیغ کسب و کار شماست.

 

راهنمای کامل ریپورتاژ نویسی

هنگام ریپورتاژ نویسی، باید به این نکته دقت داشته باشید که محتوای شما به دور از هرگونه اغراق و به شکلی منصفانه نوشته شده باشد. این آگهی تبلیغاتی شما قرار است به تعداد زیادی از مخاطبین نمایش داده شود بنابراین هنگام تولید محتوای آن، باید تمام دقت خود را بکار بگیرید. استفاده از عبارت های تبلیغاتی زیاد، ممکن است در دید مردم جالب به نظر نرسد به همین دلیل متنی صادقانه و ساده، توجه افراد بیشتری را به خود جلب خواهد کرد.

اصول ریپورتاژ نویسی

هنگام انتشار یک ریپورتاژ آگهی در سایت های مختلف، باید اصولی را رعایت کرده باشید که بتوانید بهترین نتیجه ممکن را بگیرید. اگر از این روش تبلیغاتی استفاده درستی شود، تاثیر بسیار بهتری روی سئو سایت شما خواهد داشت که افزایش مشتری و رونق کسب و کار شما را در پی دارد.

در این بخش به بررسی اصول ریپورتاژ نویسی خواهیم پرداخت.

انتخاب رسانه مناسب

هنگام انتخاب وب سایت مورد نظر برای انتشار ریپورتاژ، باید زمانی را صرف بررسی میزان بازدید سایت و بازخورد مطالب آن کنید. در صورتی که متن مناسبی را در ریپورتاژ خود نوشته اید اما این محتوا را در رسانه ای نادرست متنشر کنید، علاوه بر هدر رفتن هزینه، نتیجه ای نخواهید گرفت.

به عنوان مثال اگر محتوای سایت شما در مورد تکنولوژی است و محتوای ریپورتاژ شما نیز در این زمینه نوشته شده است، باید رسانه ای که برای انتشار ریپورتاژ انتخاب کرده اید، ارتباطی با تکنولوژی داشته باشد. زیرا مخاطبان این سایت به مطالب شما نیز علاقه مند خواهد بود.

هم چنین به دائمی بودن ریپورتاژ خود در رسانه مورد نظر دقت کنید. در صورتی که این سایت ریپورتاژ شما را پس از مدتی حذف کند، نمی تواند گزینه مناسبی برای اتنتشار ریپورتاژ شما باشد.

طول محتوا

اغلب مخاطبان سایت ها، حوصله مطالعه و خواندن متون طولانی را ندارند. به همین دلیل باید روی اندازه محتوای تولید شده خود، دقت کافی را به  کار گیرید. استفاده از محتوایی با طول حدودا 900 کاراکتر، می تواند گزینه مناسبی برای انتشتار ریپورتاژ شما باشد.

تیتر ها

سعی کنید از بخش هایی که برای مخاطب جذاب هستند، بهترین استفاده را ببرید. یکی از اصول ریپورتاژ نویسی، استفاده از تیتر های جذاب است. دلیل اهمیت تیتر ها در یک محتوا، توجه بالای مخاطب به آنهاست. بیشتر مخاطبان با روبرو شدن به یک محتوا، ابتدا نگاهی به تیتر های آن می اندازند و در صورت جذاب نبودن آنها، محتوا را مطالعه نمی کنند. بنابراین سعی کنید تیتر های جذابی را به مخاطب ارائه دهید.

میزان لینک ها

هنگام ریپورتاژ نویسی، سعی کنید تعداد لینک های داخلی را به حداقل برسانید و از لینک های خارجی نیز استفاده نکنید. در یک محتوای 900 کاراکتری، می توانید نهایتا از دو لینک داخلی استفاده نمایید. بنابراین کلمات کلیدی مورد نظر را به بهترین صفحات خود که جذب مخاطب بالایی خواهند داشت لینک دهید.

چکیده محتوا

در هنگام نوشتن ریپورتاژ، سعی کنید خلاصه و چکیده ای از کل مطالب را به مخاطب ارائه دهید. این مطالب در صورتی که در ابتدای محتوا قرار بگیرند، مخاطب را به مطالعه ادامه محتوا تشویق خواهند کرد و ذهنیتی کلی در مورد موضوع ریپورتاژ به او خواهند داد.

انتخاب متنی حدود 50 الی 60 کلمه برای این قسمت، می تواند مفید واقع شود.

 

راهنمای کامل ریپورتاژ نویسی

 مزایای ریپورتاژ نویسی در رونق کسب و کار

مزایای زیاد ریپورتاژ نویسی باعث شده است که تنها در دنیای اینترنت و وب سایت ها از آن استفاده نشود، بلکه روزنامه ها و مجلات نیز از این تبلیغات استفاده کنند. در این بخش نگاهی به مزایای این روش تبلیغاتی خواهیم داشت.

  • هزینه مناسب

    با توجه به هزینه های بالای تبلیغات محیطی و تبلیغات تلویزیونی، ریپورتاژ آگهی گزینه بسیار مناسبی خواهد بود.

  • افزایش بازدید کنندگان

    از مزایای ریپورتاژ نویسی، جذب مخاطب زیاد و افزایش ترافیک سایت است. با انتشار محتوایی جذاب در سایت های پر بازدید، می توانید توجه افراد زیادی را به وب سایت خود جلب کنید.

  • برند سازی

    شناخته شدن وب سایت و کسب و کار شما از طریق ریپورتاژ نویسی، کمک زیادی به برند سازی شرکت خواهد کرد.

 

راهنمای کامل ریپورتاژ نویسی

جمع بندی

ریپورتاژ نویسی و انتشار آن در سایت های پر بازدید، تاثیر بسیار زیادی روی سئو سایت خواهد داشت. اگر در حال بهبود رتبه سایت هستید، می توانید با انتشار یک ریپورتاژ مناسب، تاثیر آن را چندین برابر کنید.

هم چنین در صورتی که قصد خرید سایتی مناسب برای کسب و کار خود را دارید می توانید با مشاهده بخش نمونه کارها، قالب مورد نظر خود را انتخاب کرده و با درخواست دموی رایگان، به مدت یک ماه از وب سایت خود استفاده کنید. در صورت رضایت از عملکرد نرم افزار و نحوه پشتیبانی نیز می توانید سایت خود را خریداری نمایید و از یک سال پشتیبانی، دامنه و هاست رایگان بهره مند شوید.

در این مقاله به طور کلی، مهم ترین نکاتی که در نوشتن یک ریپورتاژ تاثیر گذار، نقش دارند بررسی شد. اگر سوال یا پیشنهادی در این زمینه دارید، می توانید آن را با گروه طراحی سایت معین در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.