امروزه تمامی فروشگاه ها، کسب و کار اینترنتی و فروشگاه آنلاین خود را راه اندازی کرده اند. مسلما بیش از نیمی از فروش های یک کسب و کار، از طریق فروش آنلاین انجام خواهد شد بنابراین با خرید و یا ساخت سایت فروشگاهی می توانید فروش محصولات خود را چندین برابر کنید.
مزایایی که ساخت سایت فروشگاهی به همراه دارد باعث رشد و پیشرفت کسب و کار شما می شود. جذب مشتری بیشتر، افزایش فروش، معرفی برند تجاری خود، بازاریابی های هدفمند و … تنها مواردی از مزایای بیشمار ساخت سایت فروشگاهی برای کسب و کار شما هستند.
اگر شما نیز قصد دارید کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی نمایید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. در این مقاله نکاتی را در مورد ساخت سایت فروشگاهی بررسی خواهیم کرد.
نکاتی در مورد ساخت سایت فروشگاهی
ساخت سایت فروشگاهی و راه اندازی کسب و کار آنلاین، از طریق روش های گوناگون امکان پذیر است. اگر با زبان های برنامه نویسی آشنایی دارید و در زمینه طراحی سایت حرفه ای هستید، می توانید فروشگاه آنلاین حرفه ای خود را با توجه به امکانات و ویژگی های مدنظر خود طراحی کنید.
روش های دیگری نیز برای ساخت سایت فروشگاهی وجود دارند، مانند استفاده از سایت ساز ها، فروشگاه ساز ها، سایت های آماده و یا سیستم های مدیریت محتوا.
راه اندازی و ساخت سایت فروشگاهی با استفاده از سایت ساز ها، پیچیدگی خاصی ندارد و می توانید در چند دقیقه، به راحتی وب سایت خود را راه اندازی کنید. توجه داشته باشید که امکانات شما در این نوع طراحی بسیار محدود می باشد و ویژگی های زیادی را نمی توانید در سایت خود پیاده سازی نمایید.
پیشنهاد ما به شما، ساخت سایت فروشگاهی با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس است. با استفاده از وردپرس می توانید وب سایتی حرفه ای را در مدت زمانی نسبتا کوتاه طراحی کرده و به سادگی آن را مدیریت نمایید. برای طراحی سایت فروشگاهی خود بوسیله وردپرس، نیاز است آشنایی کاملی با این سیستم مدیریت محتوا داشته باشید تا مشکلی در روند ساخت سایت بوجود نیاید.
در این بخش به بررسی نکاتی مهم که هنگام ساخت سایت فروشگاهی باید به آنها توجه داشته باشید می پردازیم.
انتخاب نام دامنه و هاست
اولین نکته ای که در مورد ساخت سایت فروشگاهی وجود دارد، انتخاب نام دامنه وب سایت است. اغلب فروشگاه های اینترنتی نام فروشگاه خود را روی دامنه سایت قرار می دهند که می تواند مناسب باشد. دقت داشته باشید انتخاب نام دامنه سایت اهمیت زیادی در نگهداری و جذب مشتریان خواهد داشت. تغییر نام دامنه ممکن است مشکلاتی را برای وب سایت شما بوجود آورد به همین دلیل پیشنهاد می کنیم قبل از انتخاب نام دامنه، تحقیقات کاملی در مورد آن داشته باشید.
برای افزایش اطلاعات خود در انتخاب نام دامنه، می توانید مقاله “انتخاب نام دامنه مناسب” را مطالعه نمایید.
مورد دیگری که در ساخت سایت فروشگاهی اهمیت دارد، هاست و میزبانی وب سایت است. باید هاست وب سایت خود را با توجه به حجم وب سایت و محتوای آپلود شده در آن انتخاب نمایید. هم چنین سرعت هاست نیز اهمیت بالایی در انتخاب آن خواهد داشت. پیشنهاد می کنیم برای مطالعه بیشتر در این زمینه، مقاله “خرید هاست” را مطالعه کنید.
انتخاب قالب
در صورتی که بخواهید وب سایت خود را بر پایه سیستم مدیریت محتوای وردپرس طراحی نمایید، باید قالبی مناسب را انتخاب کرده و سایت خود را بر اساس آن راه اندازی نمایید. هنگام انتخاب قالب دقت داشته باشید که حتما از قالبی فروشگاهی استفاده کرده و به تمام امکانات آن توجه لازم را داشته باشید.
امکاناتی که قصد دارید در سایت خود پیاده سازی نمایید بستگی به انتخاب قالب وب سایتتان دارد. هم چنین توجه به ظاهر قالب نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. وب سایت شما باید ظاهری مناسب و ساده داشته باشد و دچار سردرگمی کاربر نشود.
درگاه های پرداخت
بخش مهمی که در سایت فروشگاهی شما باید قرار داشته باشد، درگاه های پرداخت الکترونیکی است. برای ساخت سایت فروشگاهی خود، باید از درگاه های پرداخت معتبر استفاده نمایید. هم چنین دریافت اینماد نیز، از دیگر اقدامات مهم در این زمینه است.
سئو سایت فروشگاهی
اگر قصد دارید در رتبه های اول موتورهای جستجو قرار داشته باشید، نیاز است سئو سایت فروشگاهی خود را بهینه سازی کنید. این فرآیند زمان طولانی را از شما خواهد گرفت اما تاثیرات مهم آن در اعتبار سایت فروشگاهی شما را به هیچ جه نمی توان نادیده گرفت.
با توجه به تخصصی بودن این موضوع پیشنهاد می کنیم از یک شرکت بازاریابی یا یک متخصص سئو وب سایت کمک بگیرید.
نصب افزونه های کاربردی
از دیگر نکات مهمی که هنگام راه اندازی و ساخت سایت فروشگاهی خود باید به آن توجه کرد، نصب و فعالسازی افرونه های مختلف است. سعی کنید با کسب اطلاعات لازم، افزونه های کاربردی در زمینه های فروشگاهی، حمل و نقل، معرفی کالا، بهینه سازی سایت و … که به آنها نیاز پیدا خواهید کرد را شناسایی و نصب نمایید.
ممکن است افزونه های مختلف با یکدیگر تداخل داشته باشند و یا نصب برخی از افزونه های غیر ضروری، سرعت سایت شما را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد. به همین دلیل در انتخاب و نصب افزونه ها دقت لازم را داشته باشید.
جمع بندی
ساخت سایت فروشگاهی تبدیل به یک ضرورت برای فروشگاه های مختلف شده است. در این مقاله به بررسی نکاتی پیرامون ساخت یک وب سایت فروشگاهی پرداختیم. رعایت این نکات باعث می شود بتوانید بهترین استفاده را از سایت خود داشته باشید.
در صورتی که قصد دارید طراحی سایت فروشگاهی خود را به شرکت معتبری واگذار نمایید، می توانید نمونه کارهای ما را مشاهده کنید و قالب فروشگاهی متناسب با شغل و سلیقه خود را انتخاب نموده، سپس فرم درخواست دموی رایگان را تکمیل نمایید و به مدت یک ماه کاملا رایگان سایت فروشگاهی خود را تست کنید و در صورت رضایت از عملکرد و نحوه خدمات پشتیبانی و آموزش ما نسبت به خرید سایت فروشگاهی اقدام نمایید و از یک سال پشتیبانی و آموزش رایگان به همراه هاست و دامنه رایگان بهره مند شوید.
اگر نیاز به راهنمایی بیشتری در این زمنیه دارید، می توانید با همکاران پشتیبانی طراحی سایت معین در ارتباط باشید.