Pogo sticking چیست و چه تاثیری در سئو دارد؟
Pogo sticking چیست و چه تاثیری در سئو دارد؟
Pogo sticking چیست و چه تاثیری در سئو دارد؟
Pogo Sticking

Pogo sticking: کسب جایگاه اول گوگل رویایی ست که صاحبان وب سایت‌ها برای رسیدن به آن تمام تلاش و انرژی خود را در جهت تولید سئو مناسب صرف می کنند.

برخی از این افراد تمام تکنیک‌های تولید سئو را به کار می‌ برند تا بتوانند رتبه بهتری بگیرند؛ اما هنوز هم افرادی هستند که به فکر گول زدن موتورهای جستجو هستند و تصور می ‌کنند می‌ توانند قوانین و الگوریتم های گوگل را دور بزنند.

در اینجا باید گفت گوگل با الگوریتم های هوشمندی که دارد می ‌تواند رفتار کاربران نسبت به وب سایت شما را متوجه شود و طبق رفتار آنها به وب سایت شما رتبه بدهد.

اگر این موضوع برای شما هم جذابیت دارد در ادامه مقاله Pogo sticking چیست با ما همراه باشید.

Pogo sticking  چیست؟

برخی از افراد Pogo sticking را با ‏نرخ پرش اشتباه می‌ گیرند. گرچه این دو بسیار شبیه به هم هستند؛ اما تاثیرات و تعاریف متفاوتی در تولید محتوا دارند. در واقع Pogo sticking را می توان پرش به سایت دیگر ترجمه کرد.

این رویداد وقتی اتفاق می ‌افتد که کار بر روی لینکی در صفحه نتایج جستجو کلیک می کند، وارد آن وبسایت می شود؛ اما خیلی سریع روی دکمه برگشت کلیک می ‌کند و به صفحه نتایج جستجو باز می ‌گردد.

در نتیجه می ‌توان این رفتار کاربر را نتیجه نارضایتی آنی کاربر دانست و یک سیگنال منفی در سئو وب سایت محسوب می ‌شود.

 

pogo sticking

 

اهمیت Pogo sticking در سئو

جالب است بدانید از وقتی که گوگل ویژگی جدیدی به نام Pogo sticking را معرفی نموده، رفتار کاربران نسبت به سئوی وب سایت ها کاملاً بررسی می ‌شود و می‌ تواند در تولید سئوی سایت تاثیرگذار باشد.

برای مثال وقتی کاربر روی دکمه بک نتایج کلیک می کند و به صفحات قبلی بر می ‌گردد، گوگل متوجه این رفتار او می شود؛ چراکه کاربر به محض خروج از وبسایت شما به دنبال محتوا و سئویی با همان کلمات کلیدی خواهد بود.

بنابراین می ‌توان این گونه عنوان کرد که Pogo sticking یک نشانه بسیار مهم برای نشان دادن نارضایتی کاربران از سئوی یک وب سایت است.

اما این مسئله چگونه مشخص می شود؟

جواب این سوال بسیار شفاف است. وقتی کاربر روی لینک وبسایت شما کلیک می ‌کند و خیلی سریع از آن خارج می ‌شود و روی لینک دیگری در صفحات نتایج جستجو کلیک می ‌کند؛ یعنی نتوانسته با وب سایت شما ارتباط برقرار کند، به همین دلیل هم از این صفحه خارج شده است.

خطرات Pogo sticking برای وب سایت شما

همان طور که قبلا هم اشاره کردیم، تاثیر Pogo sticking بسیار بیشتر از نرخ پرش است و در حقیقت گوگل Pogo sticking را یک سیگنال منفی می داند.

با توجه به اینکه Pogo sticking معمولاً در ۵ ثانیه اول بازدید رخ می ‌دهد، نشانگر این مسئله است که وب سایت شما به اندازه کافی برای پاسخگویی به نیاز کاربر خوب نیست و یا شاید هم طراحی وب سایت شما آنقدر بد بوده که کاربر حتی به اسکرول این صفحه نیز نپرداخته است.

بنابراین اگر وب سایت شما در چنین وضعیتی قرار دارد، باید سریعاً فکری به حال این مسئله بکنید؛ چون هر چقدر دیرتر به فکر این مشکل باشید، ممکن است با خطرات جدی مانند جریمه شدن وب سایتتان از طرف گوگل رو به رو شوید.

نکات طلایی برای جلوگیری از Pogo sticking

بالا بردن  dwell time

تا اینجا مقاله متوجه شدید که گوگل شدیدا رفتار کاربران صفحه وب سایت شما را بررسی می ‌کند و از همین رو هر چقدر کاربر زمان بیشتری را در وب سایتتان بماند، رضایت بیشتری نسبت به محتوا و یا سایت شما دارد.

زمان ماندگاری یا همان dwell time یک فاکتور مهم برای رتبه‌بندی در گوگل می باشد که در ادامه عوامل موثر برای بالا بردن dwell time را نام می بریم:

  • به روزرسانی محتواهای قدیمی

مخاطبان شما همواره به دنبال به روزترین و جدیدترین محتواها هستند و از طرفی گوگل به بروز رسانی محتوا اهمیت ویژه‌ای می دهد.

در نتیجه بهتر است محتواهای قدیمی خود را پیدا کنید و با به روزرسانی این صفحات از Pogo sticking جلوگیری نمایید.

  • استفاده از فونت خوانا در وبسایت

اگر تمام المان‌ها و عناصر وب سایت شما جایگاه خوبی داشته باشند و حتی زمان زیادی برای طراحی وبسایت صرف کرده باشید ولی فونت مناسبی در محتواها و نوشته‌های وب سایتتان به کار نرفته باشد، به طور حتم کاربران از وبسایت شما خارج می‌شوند.

از همین رو سعی کنید نوع و سایز فونت خود را به دقت انتخاب کنید و به دنبال فونت‌های کاربرپسند و خوانا باشید.

  • استفاده از  FAQ

FAQ  یا در واقع همان سوالات متداول، یکی از بهترین راهکارها برای کاهش Pogo sticking است؛ زیرا اگر کاربر پاسخ سوالات خود را در محتوای شما بیابد، دیگر به سراغ محتواهای دیگر نمی رود.

سئو

لینک سازی داخلی انجام دهید

قطعاً می‌دانید که لینک سازی داخلی یکی از بهترین روش‌های موثر در سئو داخلی است که مخاطبان شما را به صفحات دیگر وب سایتتان هدایت می کند و این یک اتفاق خوب برای وب سایتتان است.

بکوشید برای لینک دهی از مقالات مرتبط استفاده کنید و با این کار کاربر را در وب سایت خود نگه دارید.

از دیدگاه کاربر بنویسید

برای اینکه یک سئوی با کیفیت داشته باشید که بتواند به سوالات و نیازهای کاربر پاسخ دهد، بهتر است خودتان را جای کاربر بگذارید و به سوالات احتمالی آنها در این مقاله پاسخ دهید.

هنگامی که با این هدف محتوا تولید می کنید به سادگی می ‌توانید کاربران بسیاری را به سمت وب سایت خود جذب کنید.

کاهش نرخ پرش

از آنجایی که نرخ پرش و Pogo sticking ارتباط نزدیکی با هم دارند می‌ توان با کمک ابزارهای پیشنهادی گوگل مانند گوگل آنالیتیکس صفحاتی که نرخ پرش بالایی دارند را شناسایی نموده و برای بهبود این صفحات آنالیز و تجزیه و تحلیل انجام دهید.

با کاهش نرخ پرش در واقع توانسته‌اید از Pogo sticking جلوگیری نمایید.

جمع ‌بندی

همان طور که صحبت شد، Pogo sticking یک واقعه ناخوشایند برای هر وب سایتی ست که باید از بروز آن جلوگیری نمایید.

اگر قصد رونق بیشتر کسب و کار خود را دارید، می توانید با مشاهده بخش نمونه کارها، از میان تعدادی زیادی سایت از پیش ساخته شده قالب مورد نظر خود را انتخاب نمایید و با درخواست دموی رایگان، به مدت یک ماه از سایت خود استفاده کنید. در صورت رضایت از پشتیبانی و عملکرد سایت، می توانید اقدام به خرید سایت خود کنید.

خوشحال می شویم اگر از تجربیات خود در این باره برای ما بنویسید و آن را در قسمت دیدگاه‌ها ارسال نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.