بهترین تکنیک ها برای نوشتن مقاله سئو بیس
بهترین تکنیک ها برای نوشتن مقاله سئو بیس
بهترین تکنیک ها برای نوشتن مقاله سئو بیس
مقاله نویسی سئو بیس

بهترین تکنیک ها برای نوشتن مقاله سئو بیس

مقاله سئو بیس: تا به حال به این فکر کرده‌اید که گوگل چگونه مقالات را رتبه بندی میکند یا چه چیزی باعث میشود که گوگل مقالات بهتر را پیدا کند و آنها را در صفحه اول قرار دهد؟

این سوالی ست که پس از طراحی سایت یا خرید سایت جدیدتان از ذهن شما میگذرد، امروز میخواهیم به آن پاسخ بدهیم و به شما بیاموزیم که چگونه یک مقاله سئو بیس بنویسید.

در ابتدا بگذارید شرح دهیم که اصلا :

مقاله سئو بیس به چه معناست؟

اگر با خود کلمه سئو آشنایی داشته باشید بقیه ماجرا حل است. سئو به معنی بهینه کردن سایت یا مقاله برای موتورهای جستجو میباشد. حالا توضیح دادن سئو بیس ساده‌تر میشود. در واقع به تکنیک‌های نوشتاری که از مرحله اول مقاله آغاز میگردد، سئو بیس میگویند. این تکنیک‌ها به طور صحیح در مقاله به کار گرفته شوند که از جمله آنها کلمات کلیدی، عناوین، تعداد کلمات، خوانایی مقاله و… میباشد.

 

مقاله نویسی سئو بیس

 

بهترین تکنیک ها برای نوشتن مقاله سئو بیس

کلمه کلیدی را برای مقاله سئو بیس مشخص کنید

کلمه کلیدی دقیقا همان چیزی ست که میتواند رابط بین شما و کاربرتان باشد. برای مثال شما سایت فروشگاهی پوشاک دارید و میخواهید که گوگل به مقالات شما اهمیت بدهد و آنها را در رتبه‌های بالا قرار دهد، در مرحله اول باید کلمات کلیدی محبوب یا پر سرچ را پیدا کنید و سپس برای آنها مقاله تولید کنید تا مخاطب از این طریق مطالبتان را ببیند. در نتیجه میتوان گفت باید در انتخاب کلمه کلیدی دقت کنید و با ابزارهای پیشنهادی خود گوگل به جستجوی آنها بپردازید.

ساختار محتوایی را رعایت کنید

ساختار یکی از اصلی‌ترین بحث‌ها در حوزه مقاله نویسی و تولید محتوای متنی است. از همین رو باید سعی کنید مقاله‌ای تولید نمایید که از لحاظ ساختار دارای استاندارهای لازم باشد. این استانداردها شامل:

  1. مقدمه
  2. متن اصلی (متون باید پاراگراف بندی شود، عناوین بولد یا هدینگ بندی شود.)
  3. در آخر هم نتیجه گیری.

رعایت ساختار محتوایی به مخاطب کمک میکند تا بتواند درک بهتری از مقاله شما داشته باشد. دقت کنید که مخاطبان هیچگاه به مقالات روزنامه‌وار علاقه‌ای نشان نمیدهند و بالعکس عاشق مقالاتی هستند که با عناوین و مطالب بولد شده، آراسته و ساختاربندی شده‌اند.

برای مخاطب بنویسید

اگر فکر میکنید که مخاطب شما گوگل است همین الان دست از محتوا نویسی بکشید!

شما باید برای مخاطب و کاربر هدفتان محتوا یا مقاله تولید کنید. آنوقت است که گوگل شما را میبیند و به محتوایتان اهمیت میدهد. در حقیقت یعنی شما اعتبارتان را از مخاطب و کاربرتان دریافت میکنید نه گوگل. پس باید دست از نوشتن مقالات نامفهوم بردارید و به زبان ساده منظورتان را به مخاطب برسانید.

همچنین باید در نظر داشته باشید که کاربر از مقالات خشک و بی روح خوشش نمی‌آید، پس سعی کنید مقالات را کمی با آب و تاب بنویسید تا کاربرتان از خواندن مقالات شما، زود خسته نشود. در مجموع باید گفت محتوای شما باید برای مخاطب جذاب باشد تا یک گام به لینک اول گوگل نزدیک شوید.

از تکرار کلمات کلیدی در مقاله سئو بیس بپرهیزید

گذشت آن زمان که مقالات با تکرار کلمات کلیدی به لینک‌های اول دست پیدا میکردند. پس اگر هنوز از این روش استفاده میکنید، باید بدانید با اینکار به صفحه اول که نمیرسید هیچ، ممکن است گوگل شما را جریمه کند! بنابراین باید شش دانگ حواستان را جمع کنید تا چگالی کلمات کلیدی رعایت شود. چگالی کلمات کلیدی را با یک مثال برایتان شرح میدهیم.

فرض کنید شما یک مقاله سئو بیس 1000 کلمه‌ای دارید، اگر بخواهید چگالی کلمه کلیدی در مقاله شما رعایت شود باید بین 1 تا 3 درصد از کلمه کلیدی استفاده کنید.

به طول مقالات توجه کنید

شما باید یک بازه مناسب برای مقاله سئو بیس در نظر بگیرید. در همین میان نباید از یاد ببرید که کاربر از مقالات طولانی زیاد خوشش نمی‌آید و از طرفی هم نباید مقاله شما بیش از حد کوتاه باشد. اغلب مقاله‌های سئو بیس بین 500 تا 1500 کلمه‌ای نوشته میشوند که این موضوع بستگی به نوع مقاله شما دارد.

برخی از مطالبتان ممکن است نیاز به شرح بیشتر داشته باشد پس باید پاراگراف‌های بیشتری اضافه کنید و بالعکس یک مطلب نیاز به توضیح اضافه ندارد، پس باید کوتاه‌تر نوشته شود.

قرار دادن تصویر به همراه کلمه کلیدی

بسته به طول محتوای خود، سعی کنید از تصاویر با کیفیت یا ویدیو ها استفاده کنید. به کار بردن تصاویر منحصر به فرد که توسط خود شما بارگذاری می شود و کلمه کلیدی مقاله در آن درج شده است، تاثیر خوبی در بهینه سازی سئو مقاله شما دارد. در صورت نداشتن امکانات برای ثبت تصاویر خود می تواند از وبسایت هایی مانند Getty Image, Shutterstock و Adobe Stock تصاویر استوک رایگان دانلود کنید و در مقاله خود قرار دهید.

از لینک دهی داخلی غافل نشوید

مسلما نمیتوان تمام مطالب یک بحث یا موضوع را با تمام شاخ و برگ‌هایش در یک مقاله گنجاند، در نتیجه باید از لینک دهی بین مطالب استفاده کنید. با این روش اکثر مقالاتتان به هم لینک داخلی دارند و همین موضوع باعث میشود تا مخاطب به دیگر مقالات شما هم نگاهی بیندازد.

علاوه بر این شاید قادر به شرح بسیاری از واژه‌ها نباشید چراکه ممکن است مقاله سئو بیس شما طولانی شده و از بحث اصلی خارج شوید، بنابراین لینک دهی داخلی میتواند بهترین راه برای حل این مشکلات باشد.همچنین باید بدانید لینک دهی و ارتباط برقرار کردن بین مقالات میتواند رتبه سایتتان را بهتر کند. پس از این کار غافل نشوید و لینک دهی را خیلی ساده و با کپی کردن URL مقصد بر روی کلمه مورد نظرتان، انجام دهید.

ذهن مخاطبتان را بخوانید

باید قبل ازینکه شروع به نوشتن کنید برای خود یک هدف مشخص نمایید. بدین منظور که قصد شما از نوشتن این مقاله چیست و میخواهید به چه چیزی برسید؟

یکی از مقاله سئو بیس همین است که سعی میکند پاسخ سوالات مخاطبان را بدهد تا به هدف خود نزدیک شود. در حقیقت شما باید خودتان را به جای کاربر قرار داده و از پیش ذهنش را بخوانید. با استفاده از این روش حدس می‌زنید که مخاطب چه سوالاتی دارد و آنوقت است که به راحتی پاسخ سوالاتش را در مقاله ذکر می‌کنید و او در هنگام خواندن مقاله فکر میکند شما از پیش ذهنش را خوانده‌اید!

مقاله نویسی سئو بیس

زمان انتشار مقالات را تنظیم کنید

زمانبندی و برنامه ریزی از دیگر تکنیک‌های مقاله سئو بیس است که میتواند یک قدم موثر برای رتبه گرفتن باشد. به کارتان نظم بدهید، به طور مثال تعیین کنید که هر روز در چه ساعتی مقالات آماده انتشار شوند. علاوه بر این باید از پیش یک استراتژی بلند مدت برای مقالات خود بچینید و طبق آن برنامه زمانی محتوای متنی خود را آماده نمایید.

جمع‌بندی

در این مقاله مهمترین نکات مقاله سئو بیس را نام برده و هر یک را شرح دادیم. اگر سعی کنید طبق روال پیش بروید و به تمام این تکنیک‌ها عمل کنید، مطمئنا به زودی در صفحه اول گوگل قرار میگیرید. ناگفته نماند که باید مقالاتتان را از لحاظ فنی هم بررسی کنید تا خیلی سریعتر در نتایج گوگل دیده شوید.

هم چنین اگر قصد خرید سایت هایی بهینه سازی شده با سئو دارید، می توانید با مشاهده نمونه کارهای سایت معین وب، از دموی رایگان سایت خود به مدت یک ماه استفاده کنید و در صورت رضایت از عملکرد وب سایت و پشتیبانی، اقدام به خرید سایت مورد نظر خود کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.