ویژگی های طراحی سایت اختصاصی
ویژگی های طراحی سایت اختصاصی
ویژگی های طراحی سایت اختصاصی
طراحی سایت اختصاصی

امروزه تمامی کسب و کارها به اهمیت خرید و استفاده از یک وب سایت برای رونق و پیشرفت کاری خود پی برده اند. به احتمال زیاد شما نیز قصد خرید و یا طراحی یک سایت حرفه ای برای افزایش مشتریان خود را دارید؛ اما باید توجه داشته باشید که تمامی وب سایت ها برای کسب و کار شما مناسب نیستند و گاهی باید از یک وب سایت اختصاصی استفاده نمایید.

در طراحی سایت اختصاصی، کلیه فعالیت ها و خدمات ارائه داده شده شامل طراحی، کدنویسی و … مخصوص کسب و کار شما انجام می شود و به نوعی سایت، تنها مختص شما طراحی خواهد شد. اگر قصد داید پیشرفت چشم گیری در حرفه خود داشته باشید و ویژگی ها و امکانات بسیار منحصر به فردی را در سایت خود پیاده سازی نمایید، پیشنهاد ما طراحی سایت اختصاصی است.

در این مقاله قصد داریم به ویژگی های طراحی سایت اختصاصی بپردازیم و مزایا و معایب آن را بررسی کنیم. تا انتهای این مقاله با همراه باشید.

ویژگی های طراحی سایت اختصاصی

اگر قصد داشته باشید که وب سایتی اختصاصی برای نوعی کسب و کار خاص را طراحی کنید، باید به ویژگی های مختلفی توجه داشته باشید. هدف از طراحی سایت اختصاصی، پیاده سازی خواسته های گوناگون یک مشتری اعم از دارا بودن ظاهر گرافیکی منحصر به فرد، امنیت بالا، سرعت و رابطه کاربری مناسب و به کارگیری آخرین تکنولوژی های فعال در حوزه طراحی وب سایت است. در ادامه به مهم ترین ویژگی های طراحی سایت اختصاصی می پردازیم.

ظاهر منحصر به فرد

اولین ویژگی یک سایت اختصاصی، ظاهر منحصر به فرد وب سایت است. هنگام طراحی سایت اختصاصی، از قالب های آماده استفاده نمی شود و قالبی منحصر به فرد، از پایه کدنویسی خواهد شد؛ در نتیجه وب سایت طراحی شده هیچ گونه مشابه خارجی نخواهد داشت.

امنیت بالا

تامین امنیت وب سایت، موضوع مهمی است که در تمامی سایت های طراحی شده باید رعایت شود. با این وجود این مورد در وب سایت های اختصاصی، اهمیت بیشتری دارد. راه های نفوذ به سایت های اختصاصی بسیار محدود است و بهترین تکنولوژی ها برای افزایش امنیت آن بکار گرفته می شود.

سرعت بارگذاری بسیار بالا

همانند موضوع امنیت، سرعت یک وب سایت نیز باید تا حد قابل قبولی بالا باشد. سرعت پایین بارگذاری صفحات منجر به نارضایتی مشتریان و کاهش آنها خواهد شد بنابراین سرعت، موضوع مهمی در تمامی سایت هاست که باید رعایت شود.

اما این مورد نیز در وب سایت های اختصاصی، اهمیت بیشتری پیدا می کند. هنگام طراحی سایت اختصاصی، با استفاده از کد نویسی های بهینه، سرعت بارگذاری صفحات افزایش قابل توجهی می یابد و این سرعت تا مرز یک ثانیه نیز پیش خواهد رفت.

نمایش پیشرفته در موبایل

از دیگر ویژگی وب سایت های اختصاصی، نمایش پیشرفته و منحصر به فرد آنها در موبایل هاست. هنگام طراحی سایت اختصاصی علاوه بر رعایت ریسپانسیوی سایت، قابلیت موبایل فرندلی بودن آن نیز اهمیت زیادی پیدا می کند. با این ویژگی استفاده از وب سایت در حالت موبایل بسیار ساده خواهد بود و کاربری آن هیچ گونه مشکلی را بوجود نخواهد آورد.

مطابق با اصول سئو

ویژگی دیگری که سایت های اختصاصی دارند، بهینه سازی فوق العاده آنها با موتورهای جستجو است. طراحی رابط کاربری در این نوع وب سایت ها از اهمیت بالایی برخوردار است که این موضوع به خودی خود باعث افزایش نمره سئو سایت خواهد شد. هم چنین تمامی اصول سئو در وب سایت های اختصاصی، به شکلی صحیح پیاده سازی شده اند تا موتورهای جستجو به راحتی بتوانند محتوای وب سایت را ایندکس نمایند.

طراحی سایت اختصاصی

مزایا و معایب طراحی سایت اختصاصی

طراحی درست و صحیح سایت های اختصاصی، مزایای زیادی را به کاربر آن ارائه می دهد. رسیدن به اهداف مورد نظر و رونق کسب و کار، از اولین مزایای طراحی سایت اختصاصی است. با این وجود این گونه وب سایت ها معایب مختلفی نیز می توانند داشته باشند. در این بخش به بررسی برخی از مزایا و معایب طراحی سایت اختصاصی می پردازیم.

مزایای طراحی سایت اختصاصی

  • امکان افزودن ویژگی های منحصر به فرد و خاص به وب سایت
  • برند سازی حرفه ای
  • کدنویسی شده بصورت کاملا بهینه که باعث بروز خطاهای کمتری خواهد شد
  • امنیت بالای وب سایت
  • استفاده از به روز ترین تکنولوژی ها در طراحی سایت و به روز بودن وب سایت شما
  • نداشتن محدودیت و کنترل صد در صدی وب سایت
  • کاملا مطابق با سلیقه مشتری

معایب طراحی سایت اختصاصی

  • هزینه بالای طراحی سایت
  • مشکلات مختلف در نگهداری و تمدیدهای سالانه
  • طراحی زمانبر
  • پیچیدگی بخش مدیریت سایت

طراحی سایت اختصاصی

طراحی سایت اختصاصی یا طراحی سایت با وردپرس

انتخاب میان طراحی سایت اختصاصی و طراحی سایت با وردپرس، یکی از چالش های اصلی در پیاده سازی یک وب سایت است. مسلما هر کدام از این دو روش مزایا و معایب مختلفی خواهند داشت؛ بنابراین شما باید با توجه به نیاز های خود، تصمیم نهایی را بگیرید. اگر بودجه زیادی برای طراحی سایت کنار گذاشته اید و محدودیت خاصی در این مورد ندارید، طراحی سایت اختصاصی می تواند مناسب باشد اما در صورتی که قصد صرفه جویی در هزینه ها را دارید، پیشنهاد می کنیم از یک سایت وردپرسی استفاده نمایید. هم چنین زمان نیز، تاثیر زیادی در انتخاب شما خواهد داشت. طراحی سایت اختصاصی نیازمند زمان طولانی تری نسبت به طراحی یک سایت با وردپرس می باشد.

به طور کلی اگر رقبای شما از وب سایت های حرفه ای و تخصصی استفاده می کنند و شما نیز می خواهید ویژگی های منحصر به فردی را در سایت خود پیاده سازی کنید، باید از یک سایت اختصاصی استفاده نمایید؛ در غیر اینصورت می توانید وب سایت وردپرسی خود را راه اندازی نمایید.

در صورتی که قصد خرید سایت حرفه ای طراحی شده بر پایه وردپرس را دارید، می توانید نمونه کارهای ما را مشاهده کنید و قالبی متناسب با شغل و سلیقه خود را انتخاب نموده، سپس فرم درخواست دموی رایگان را تکمیل نمایید و به مدت یک ماه کاملا رایگان سایت خود را تست کنید و در صورت رضایت از عملکرد و نحوه خدمات پشتیبانی و آموزش ما نسبت به خرید سایت اقدام نمایید و از یک سال پشتیبانی و آموزش رایگان به همراه هاست و دامنه رایگان بهره مند شوید.

طراحی سایت اختصاصی

جمع بندی

اگر قصد داشته باشید که وب سایتی اختصاصی برای نوعی کسب و کار خاص را طراحی کنید، باید سراغ وب سایت های اختصاصی بروید. طراحی سایت اختصاصی مناسب کسب و کارهایی است که می خواهند ویژگی های منحصر به فردی را در سایت خود پیاده سازی کنند.

در این مقاله به بررسی ویژگی ها، مزایا و معایب طراحی سایت اختصاصی پرداختیم. اگر نیاز به راهنمایی بیشتری در این زمنیه دارید، می توانید با همکاران پشتیبانی طراحی سایت معین در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.