اگر سایت مان افت رتبه پیدا کرد چه باید بکنیم؟
اگر سایت مان افت رتبه پیدا کرد چه باید بکنیم؟
اگر سایت مان افت رتبه پیدا کرد چه باید بکنیم؟
سایت مان افت رتبه پیدا کرد چه باید بکنیم؟

اگر سایت مان افت رتبه پیدا کرد چه باید بکنیم؟ قطعاً تلاش وبمستران و سئو کاران افزایش رتبه وب سایت است. حالا اگر به هر دلیلی وبسایتی دچار افت رتبه شود چه کاری باید انجام داد؟! آیا شما می دانید در صورتی که سایت مان افت رتبه پیدا کرد چه باید بکنیم؟

در ادامه مقاله “سایت مان افت رتبه پیدا کرد چه باید بکنیم” با ما همراه باشید تا به شما آموزش دهیم چگونه می توان تشخیص داد که افت رتبه وب سایت چه دلیلی دارد و موقعی که سایت مان افت رتبه پیدا کرد چه باید بکنیم ؟ مسلما پس از شناسایی عواملی که سبب افت رتبه وب سایتتان شده‌ است، بهتر و سریع تر می توانید این مشکل را حل کنید.

اقدامات مهم برای تشخیص عوامل افت رتبه وب سایت

تا به حال به این فکر کرده‌اید اگر سایت مان افت رتبه پیدا کرد چه باید بکنیم و چه چیزی سبب می شود که وب سایت شما دچار افت رتبه شود! و پس از افت رتبه وب سایت، چگونه باید تشخیص داد عوامل آن چیست!

بهتر است بدانید افت رتبه وب سایت، دلایل متفاوتی دارد که شامل به روزرسانی الگوریتم های گوگل ، تلاش‌های بیشتر از طرف رقبای شما، تغییرات محتوایی، مشکلات فنی، تغییرات در نتایج، پنالتی گوگل و… می باشد. حالا برای اینکه بتوانید عوامل افت رتبه وب سایتتان را تشخیص دهید، می بایست اقداماتی را انجام دهید که در ادامه به آنها اشاره می کنیم.

 

سایت مان افت رتبه پیدا کرد چه باید بکنیم؟

 

سایت مان افت رتبه پیدا کرد چه باید بکنیم؟

گام اول: نترسید

گاهی اوقات گوگل به دلیل بروزرسانی الگوریتم‌های خود سبب افت رتبه وب سایت شما می شود. پس گام اول برای بررسی و تشخیص دلایل افت رتبه بندی وب سایت شما، از دست ندادن اعتماد به نفس برای ادامه راه است.

در حقیقت اگر گوگل در حال به روز رسانی الگوریتم رتبه بندی خود باشد، به طور معمول رتبه بندی اکثر وب سایت‌ها تغییر می کند و هیچ جای نگرانی نیست؛ چراکه فردای آن روز مشاهده می کنید که وب سایت تان به همان رتبه قبلی بازگشته است. اما اگر افت رتبه وب سایت شما چندین روز ادامه پیدا کرد باید سری به نمودارهای گوگل آنالیتیکس و گوگل سرچ کنسول بزنید و بررسی کنید که مشکل افت رتبه وب سایت شما از کجا نشأت می‌ گیرد!

گام دوم: آنالیز دقیق وب سایت

برای این که بتوانید به طور دقیق تشخیص دهید که چرا وبسایت شما دچار افت رتبه شده است، باید به کمک ابزارهای سئو، داده‌های خود را تجزیه و تحلیل کنید. برای مثال کلمات کلیدی و صفحات مهم خود را در گوگل سرچ کنسول مورد بررسی قرار دهید. در لیست بررسی شما باید این گزینه‌ها وجود داشته باشد:

  • رتبه قبلی محتوا یا صفحه
  • رتبه جدید محتوا یا صفحه
  • میزان تفاوت بین رتبه‌ها
  • نوع محتوای صفحه
  • قابل ایندکس بودن صفحه
  • تاریخی که در این صفحه تغییرات ایجاد نمودید.
  • و سایر مواردی که به نظرتان برای آنالیز بهتر مفید است را باید انجام دهید.

گام سوم: تغییرات در وب سایت

هر نوع تغییری در وبسایت شما ممکن است سبب افت رتبه آن شود که این موضوع کاملاً طبیعی است. اما اگر رتبه قبلی شما پس از مدتی بازنگشت، باید نگران باشید. قطعا می دانید که تغییرات فنی و تغییرات محتوایی با یکدیگر متفاوت هستند؛ چراکه تغییرات فنی به طور معمول کل وب سایت را تحت تاثیر قرار می دهد؛ در صورتی که تغییرات محتوایی اغلب تنها بر روی همان صفحه تاثیر می گذارد. برای یافتن تغییرات فنی که سبب افت رتبه بندی وب سایت شما شده، باید این موارد را با دقت بررسی نمایید:

  1. تگ کنونیکال صفحات را چک کنید.
  2. وضعیت ریدایرکت ها را بررسی کنید.
  3. وضعیت دسترسی robots.txt را چک کنید.
  4. ببینید آیا موتورهای جستجو به تمام صفحات و بخش‌های وب سایت شما دسترسی دارند و آنها را ایندکس می‌ کنند!
  5. و دیگر مواردی که در سئول تکنیکال کاربرد دارند و سبب افزایش رتبه می شوند را مورد بررسی قرار دهید.

 

سایت مان افت رتبه پیدا کرد چه باید بکنیم؟

 

گام چهارم: بک لینک های ارزشمند disavow کنید

برای این که از پنالتی گوگل و سیگنال‌های منفی در امان باشید باید بک لینک‌های اسپم را  disavow کنید. اما یادتان باشد این کار نیاز به مهارت دارد؛ زیرا ممکن است بک لینک‌های ارزشمند خود را در این لیست قرار دهید. پس تنها زمانی از این ابزار استفاده کنید که دچار حمله شدید هزاران کامنت اسپمی شده باشید.

گام پنجم: هک شدن وبسایت

اغلب هکرها با محتوای هرزنامه و یا کد مخرب به وبسایت شما حمله می کنند که این کار سبب افت رتبه بندی شما در گوگل می شود. از همین رو توصیه می کنیم همواره امنیت وب سایت خود را زیر نظر داشته باشید. البته که اگر از ابزار گوگل سرچ کنسول استفاده نمایید به راحتی متوجه هک شدن خواهید شد؛ چراکه گوگل وبسایت ها را از جهات مختلفی مانند فعالیت مخرب و کد اسکن می نماید و در صورتی که وب سایت شما مورد حمله قرار گرفته باشد از طریق گوگل سرچ کنسول شما را مطلع می ‌کند.

گام ششم: از دست دادن بک لینک

با توجه به اینکه بک لینک‌ها همواره یکی از عوامل مهم در رتبه بندی سئو سایت هستند؛ بنابراین از دست دادن بک لینک‌های ارزشمند می تواند سبب افت رتبه بندی شما در گوگل شود.

نگران این موضوع هم نباشید؛ چراکه با برنامه‌هایی مانند ahrefs ،monitor backlinks ،majest قادر خواهید بود لینک‌هایی که اخیرا از دست داده‌اید را بررسی کنید.

 

سایت مان افت رتبه پیدا کرد چه باید بکنیم؟

گام هفتم: بررسی فعالیت‌های رقبا

یکی از مواردی که ممکن است باعث افت رتبه وب سایت شما در گوگل شود، تلاش بیشتر رقبایتان است. پس باید به بررسی و آنالیز وبسایت آن‌ها بپردازید و دلایل موفقیت آنها را پیدا کنید. در هنگام بررسی و آنالیز وب سایت رقیب باید به این چند نکته توجه کنید:

  • بک لینک‌های آنها را بررسی کنید.
  • چک کنید که آیا سرعت وبسایت آنها بالاست!
  • کیفیت محتواهای آنها را مورد بررسی قرار دهید.
  • و موارد دیگری که سبب رتبه گرفتن آن وب سایت شده است.

گام هشتم: تغییرات محتوایی

همان طور که می ‌دانید کاربران اکثرا از طریق محتوا به وبسایت شما می رسند. از همین رو تغییرات محتوایی تاثیر بسزایی در رتبه بندی وب سایت شما دارد. برای اینکه تشخیص دهید که آیا افت رتبه وب سایتتان از تغییرات در محتواهاست باید چند مورد را بررسی نمایید:

  • توضیحات متا
  • تایتل یا عنوان
  • هدینگ ها
  • و بدنه محتواها را اگر به تازگی تغییر دادید از صحت و کاربرد آنها اطمینان حاصل کنید.

جمع بندی

با توجه به گفته‌های بالا هر زمان احساس کردید، وب سایت شما دچار افت رتبه شده، فقط کافیست استرس نگیرید و به دنبال دلایل این رویداد باشید تا در اسرع وقت این مشکل را رفع کنید.

اگر قصد سفارش و خرید سایتی مناسب با کسب و کار خود را دارید، می توانید با مشاهده بخش نمونه کارها، قالب مورد نظر خود را انتخاب کنید و با درخواست دموی رایگان، به مدت یک ماه وب سایت خود را مورد ارزیابی قرار دهید. در صورت رضایت از عملکرد وب سایت و نحوه پشتیبانی نیز می توانید سایت مورد نظر خود را خریداری نمایید.

در صورت نیاز می توانید با مشاورین گروه طراحی سایت معین در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.