نکاتی در مورد طراحی سایت وکالت
نکاتی در مورد طراحی سایت وکالت
نکاتی در مورد طراحی سایت وکالت
طراحی سایت وکالت

در دهه های قبل که ذسترسی به اینترنت مشکل بود، پیدا کردن بهترین وکلا کار ساده ای نبود. اما امروزه با گسترش اینترنت و استفاده زیاد از آن، پیدا کردن وکلای مجرب و موسسه های حقوقی معتبر، به سادگی قابل انجام است.

امروزه موسسات حقوقی مختلف و یا وکلای مستقل، با طراحی سایت وکالت و استفاده از آن، مخاطبان زیادی را جذب می کنند. با طراحی سایت و افزایش فعالیت های اینترنتی، شما نیز می توانید در نتایج جستجوی افرادی که به وکلای مجرب نیازمندند قرار بگیرید و به این شکل موکلان زیادی داشته باشید.

اما بهره مندی از این مزایا نیازمند استفاده از یک وب سایت حرفه ای است. در صورتی که نتوانید اطلاعات خود را به شکلی صحیح از طریق وب سایت خود انتقال دهید و یا کاربر با وردود به سایت دچار مشکلات مختلفی شود، مسلما نتایج خوبی نخواهید گرفت. به همین دلیل باید نکات مهمی را هنگام طراحی سایت وکالت رعایت کنید.

در این مقاله به بررسی نکاتی مهم هنگام طراحی سایت وکالت می پردازیم. نکاتی که باعث خواهند شد سایت مناسبی را راه اندازی کنید و بیشترین استفاده را از آن ببرید

اهمیت طراحی سایت وکالت

موسسات حقوقی به عنوان رابطی میان وکلا و موکلان ایجاد می شوند. در این موسسات، کارشناسان حقوقی و یا وکلای رسمی دادگستری فعالیت می کنند و خدمات مختلفی به موکلان خود ارائه می هند. اگر شما نیز مدیر یک موسسه حقوقی هستید و قصد پیشرفت و گسترش موسسه خود را دارید، باید سایت مخصوص به حرفه خود را داشته باشید.

طراحی سایت وکالت، در افزایش تعداد مراجعه کنندگان به موسسه شما و جذب موکل بسیار تاثیر گذار است. به این صورت می توانید با افزایش درآمد، کارشناسنان و یا وکلای بیشتری را جذب موسسه خود کنید و برند خود را به تمام مردم معرفی کنید.

این جذب مخاطب بوسیله وب سایت، از سمت موتورهای جستجو صورت می گیرد. مردم زیادی هنگام مواجه با مشکلات قانونی، اولین اقدامی که برای پیدا کردن یک وکیل خوب می کنند جستجو در اینترنت است. با خرید سایت موسسه حقوقی و تمرکز روی سئو آن، پس از مدتی می توانید در نتایج ابتدایی جستجوی این افراد قرار بگیرید و به این صورت مشتریان زیادی را جذب موسسه خود کنید.

از طرفی موسسه های معتبر زیادی با طراحی سایت، در این زمینه فعالیت خود را شروع کرده اند و اگر قصد رقابت با موسسات مختلف را دارید، باید هرچه سریع تر اقدام به طراحی سایت وکالت خود نمایید.

طراحی سایت وکالت

نکاتی مهم در طراحی سایت وکالت

در صورتی که قصد طراحی سایت وکالت را دارید، با این بخش همراه باشید. طراحی سایت وکالت بدون برنامه قبلی و عدم آشنایی با بخش های ضروری آن امکان پذیر نخواهید بود. سایت شما باید برخی صفحات ضروری و امکانات لازم را داشته باشد تا بتوانید مخاطب را جذب موسسه خود کنید.

در ادامه به بررسی این نکات می پردازیم.

انتخاب قالب مناسب

اولین نکته در مورد طراحی سایت وکالت، انتخاب قالب است. قالب وب سایت شما باید مخصوص موسسات حقوقی طراحی شده باشد و از ظاهر مناسبی برخوردار باشد. استفاده از رنگ ها و فونت های رسمی، تصاویر با کیفیت و مرتبط با وب سایت نیز از دیگر نکاتی است که در طراحی سایت وکالت باید رعایت نمایید.

طراحی صفحات ضروری

برخی صفحات در تمامی سایت های وکالت باید وجود داشته باشند. این صفحات شامل صفحه تماس با ما، درباره ما، صفحه مشاوره حقوقی و … می شوند. با ایجاد این صفحات می توانید راه های ارتباطی خود را به کاربران معرفی نمایید و سابقه فعالیت های خود را نیز ارائه دهید.

هم چنین با طراحی صفحه مشاوره حقوقی می توانید امکان استفاده از خدمات مشاوره آنلاین را برای کاربران خود فراهم نمایید. از این طریق کاربران سایت شما می توانند از کلیات روند پیگیری امور حقوقی خود مطلع شوند و یا اطلاعات مناسبی را از کارشناسان شما دریافت نمایند.

با استفاده از این روش ها و طراحی صفحات ضروری سایت، می توانید جذب مشتری بالایی داشته باشید.

بخش معرفی وکلا

در طراحی سایت وکالت، باید به بخش معرفی وکلا توجه زیادی داشته باشید. در این صفحه باید خلاصه ای در مورد کارشناسان فعال موسسه خود منتشر کنید و رزومه آنها را در دسترس مخاطبان قرار دهید. به این شکل کاربران سایت شما می توانند انتخابی آگاهانه داشته باشند. از طرفی با معرفی وکلای حرفه ای در سایت، می توانید اعتبار موسسه حقوقی خود را افزایش دهید.

ایجاد بخش وبلاگ

از دیگر نکات مهم هنگام طراحی سایت وکالت، ایجاد بخش وبلاگ و مقالات است. در این بخش می توانید نوشته ها و محتواهای به روز خود را در مورد اخبار حوزه وکالت منتشر نمایید و کاربران زیادی را جذب سایت خود نمایید.

بخش های ضروری دیگر در طراحی سایت وکالت

  • افزودن بخش مرتبط با دعاوی کیفری
  • تنظیم قراردادهای داخلی و بین اللملی
  • سیستم محاسبه هوشمندبرای مواردی  مختلف همچون مهریه، ارثیه، دیه و …
  • سیستم پرداخت آنلاین
  • رزرو آنلاین برای مشاوره
  • سیستم عضویت موکلان
  • بخش پرسش و پاسخ
  • طراحی ریسپانسیو و واکنش گرا

طراحی سایت وکالت

جمع بندی 

طراحی سایت وکالت و استفاده از آن با توجه به ویژگی های کاربردی، می تواند فعالیت های شما را گسترش دهد. در این مقاله نکاتی در مورد طراحی سایت وکالت را بیان کردیم. رعایت این نکات باعث می شود بتوانید بیشترین بهره ممکن را از سایت خود ببرید.

اگر برای رونق فعالیت های کاری خود قصد خرید سایت موسسه حقوقی طراحی شده بر پایه وردپرس را دارید، می توانید نمونه کارهای ما را مشاهده کنید و قالبی متناسب با فعالیت های خود را انتخاب نموده، سپس فرم درخواست دموی رایگان را تکمیل نمایید و به مدت یک ماه کاملا رایگان سایت وکالت خود را تست کنید و در صورت رضایت از عملکرد و نحوه خدمات پشتیبانی و آموزش ما نسبت به خرید سایت موسسه حقوقی خود اقدام نمایید و از یک سال پشتیبانی و آموزش رایگان به همراه هاست و دامنه رایگان بهره مند شوید.

اگر نیاز به راهنمایی بیشتری در این زمنیه دارید، می توانید با همکاران پشتیبانی طراحی سایت معین در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.